CHENGYIDA Fogak Koronája, Ultra Vékony, Fogfehérítés Gyanta Elülső Ideiglenes Korona Porcelán szájápolási,200PCS (2 Színű, felső/alsó)
Megújítva

CHENGYIDA Fogak Koronája, Ultra Vékony, Fogfehérítés Gyanta Elülső Ideiglenes Korona Porcelán szájápolási,200PCS (2 Színű, felső/alsó)

HUF 1.33

Rendelhető

✿✿Készült orvosi anyag, biztonságos, tartós ; Szín : A1, illetve A2. ✿✿DB : 50 A1 felső fogak + 50 A1 alsó fogak + 50 A2 felső fogak + 50 A2 alsó fogak. ✿✿Tulajdonságok : Gum védelem, védi a fogíny kárt, valamint megakadályozza, hogy az összeomlás az íny.Játszani egy szerepet, az esztétika, hogy a fogak szebb.Védelme a fogászati cellulóz a kárt a fizikai, mind a kémiai ingerek. ✿✿Készült orvosi anyag, biztonságos, tartós. ; Szín : A1, illetve A2. ✿✿DB : 50 A1 felső fogak + 50 A1 alsó fogak + 50 A2 felső fogak + 50 A2 alsó fogak. ✿✿Tulajdonságok : Gum védelem, védi a fogíny kárt, valamint megakadályozza, hogy az összeomlás az íny.Játszani egy szerepet, az esztétika, hogy a fogak szebb.Védelme a fogászati cellulóz a kárt a fizikai, mind a kémiai ingerek. ✿✿Készült orvosi anyag, biztonságos, tartós. ; Szín : A1, illetve A2 ✿✿DB : 50 A1 felső fogak + 50 A1 alsó fogak + 50 A2 felső fogak + 50 A2 alsó fogak ✿✿Tulajdonságok : Gum védelem, védi a fogíny kárt, valamint megakadályozza, hogy az összeomlás az íny.Játszani egy szerepet, az esztétika, hogy a fogak szebb.Védelme a fogászati cellulóz a kárt a fizikai, mind a kémiai ingerek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak