Kutya Ruha Csak egy Fiú Szerelmes Mama Ing Pet Supplies Mellény Kicsi Közepes Nagy Kutya Ruházati Szülő-Gyerek Ruha (Kicsi, Mama-Dgrey)
Megújítva

Kutya Ruha Csak egy Fiú Szerelmes Mama Ing Pet Supplies Mellény Kicsi Közepes Nagy Kutya Ruházati Szülő-Gyerek Ruha (Kicsi, Mama-Dgrey)

HUF 1.67

Rendelhető

[Funkciók] : 6-75 Ibs kutya, Szülő-gyermek Ruha -, Kis-Közepes testű Kutya Ruhák, Kisállat hitel Mellény, Kutya Ing [Ajándékokat] : Ez egy jó ajándék a kiskutya, azt hiszem, a fiú, meg a lány is, mint ezt az ajándékot. [Anyag] : Légáteresztő, puha, kényelmes, könnyű, puha ruhát. [Alkalommal] : Édes sport póló, napi haza, illetve kültéri sport tartani a kutyát, tiszta, rendezett. [Figyelem] : Kérjük, erősítse meg a méret megrendelés előtt.Mivel a különböző számítógép, telefon kijelzőjén a színek másképp, a színes ruhát kissé eltérhetnek a kép, köszönöm.Gépben mosható, hasonló színű hideg vízben, majd feküdj, hogy száraz. [Funkciók] : 6-75 Ibs kutya, Szülő-gyermek Ruha -, Kis-Közepes testű Kutya Ruhák, Kisállat hitel Mellény, Kutya Ing. [Ajándékokat] : Ez egy jó ajándék a kiskutya, azt hiszem, a fiú, meg a lány is, mint ezt az ajándékot. [Anyag] : Légáteresztő, puha, kényelmes, könnyű, puha ruhát. [Alkalommal] : Édes sport póló, napi haza, illetve kültéri sport tartani a kutyát, tiszta, rendezett. [Figyelem] : Kérjük, erősítse meg a méret megrendelés előtt.Mivel a különböző számítógép, telefon kijelzőjén a színek másképp, a színes ruhát kissé eltérhetnek a kép, köszönöm.Gépben mosható, hasonló színű hideg vízben, majd feküdj, hogy száraz.Két kutyák pedig három macska pedig szeretem őket.Ők már velem sok-sok éve.A leghosszabb volt nyolc év, a legrövidebb már három éve.Ezek a szőrös srácok nemcsak a barátok, hanem a rokonok.Weokwock követtek el az emberek ruházat, valamint kisállat ruházati sok éve Kínában.Tettünk lankadatlan erőfeszítéseinek, hogy design kényelmesebb ruhát háziállat, illetve a tulajdonosok, most pedig hozzuk jó termékek barátok a világ minden tájáról.Mi töltött sok időt, energiát tanul ez a csoport az emberi barátok annak érdekében, hogy ezek a szőrös pasik kényelmes, biztonságos termékek használata.Gondosan válassza ki a termék anyagok csak a biztonsági szőrös srácok.Gondosan szabott a design, hogy kényelmesebb, őket használni.A szlogenje : "az emberek, az állatok pedig békében élni".

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak