Oxigén Buborék Arc Maszk mély pórusok tisztító | OxygenCeuticals Pórusok Maszk 200 ML/6.76 oz | Habzó mossa a zsíros bőr, kombinált
Megújítva

Oxigén Buborék Arc Maszk mély pórusok tisztító | OxygenCeuticals Pórusok Maszk 200 ML/6.76 oz | Habzó mossa a zsíros bőr, kombinált

HUF 2.00

Rendelhető

Oxigén buborékok van súrlódás egymással, ezáltal erő a pórusokat, hogy mélyen tisztít, eltávolítja a nem kívánt faggyú, illetve maradványaTartalmaz Sztearinsav, egy természetes zsírsav, amely hatékonyan nyeli el, illetve eltávolítja a szennyeződéseket.Használható minden bőrtípusra (normál, kombinációs, száraz, zsíros, érzékeny).Zsíros bőr, valamint az ellenőrzések a faggyú.Kitisztul az arcszíne.Revitalizálja a bőrt.Megnyugtatja, tisztítja.Megtartja a nedvességet.Egy megfelelő összeget.Keverjük össze vízzel, hogy a hab.Óvatosan alkalmazza a bőrre, majd dörzsölje.Öblítse le langyos vízzel.
? MÉLY, TISZTA & FRISSÍTÉS BŐR - Reach-mélyen a pórusokat fellendítése ki dirt & olajok ezzel a gazdag habzó arc tisztító.Ez a pórusok maszk arcát mossa formula funkciók méregtelenítő, minimálisra csökkenti a pórusok, segít eltávolítani mitesszer.
? PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐK - Ez a bőrradír pórusokat tisztító tartalmaz egy egyedülálló keveréke Levendula Olaj, Nappali, Portulaca Oleracea Kivonat, valamint kombinációja más értékes összetevőket, hogy hatékonyan tisztítja, táplálja, illetve megnyugtatja a bőrt.Hozott egy új érzem, wellness bőrápolás szakértő kezelés.4 százalék természetes alapanyagokból, s tett nélkül petrolátum, ásványi olaj, szilikonok, paraben, illetve glutént.
? SZELÍD ELÉG A MINDENNAPI HASZNÁLAT & MINDEN bőrtípusra - Ez az arc tisztító ideális arc tisztító a zsíros bőr.Hatékony, mégis kíméletes elég érzékeny,száraz, érett, valamint az öregedés bőrtípusra eredményeket lehet érezni.
? , HOGY ELÉG BUBORÉKOK - Cleanse mélyen a bőr, ez a Hidratáló Buborék Maszk.Nyomj egy kevés a tenyerét.Dörzsölje a vizet, hogy a hab.Érzem, hogy a buborékok, hogy óvatosan mossa el a port, majd törölje ki a pórusokat, így a bőr hidratált ragyogás.
? BŐRGYÓGYÁSZ AJÁNLOTT bőrápoló TERMÉKEK - Oxygen Ceuticals nőtt, hogy megbízható, orvosi esztétikai bőrápoló márka, a termék által használt, bőrgyógyászok, plasztikai sebészek, orvosi esztétikai szakemberek több mint 600 híres esztétikai intézmények Dél-Korea egyedül.Az orvosi esztétikai szakemberek Oxygen Ceuticals termékek kiegészítéseként előtt, illetve után lézer bőrápoló eljárások.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak