Káposzta Zúzó & Szeletelő az Apróra Vágott savanyú Káposzta, Káposztasaláta. Ujj-Védelem Doboz. Természetes Tömör Keményfa. Lengyel!
Megújítva

Káposzta Zúzó & Szeletelő az Apróra Vágott savanyú Káposzta, Káposztasaláta. Ujj-Védelem Doboz. Természetes Tömör Keményfa. Lengyel!

HUF 7199.10

Rendelhető

SZUPER GYORS APRÍTÁSI & SZELETELÉS : Három szuper éles, rozsdamentes acél pengék, amelyek cserélhető & élesíthetedA sebek vékony & rendben tökéletes fermentációs folyamatok, valamint a saláta alkotások.TÖMÖR FA, MINŐSÉGI KERET : a Hagyományosan használt bükk ismert, hogy kemény, kemény, a víz bejutását, ellenálló.Nem műanyag alkatrészek, nem lengyel, vagy a folt, vegyi anyag mentes felület.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, MOSNI ÁRUHÁZ : Nem teljesítmény szükséges, nem a motor zaj, semmilyen különleges karbantartást, külön részekre.Tiszta öblítés alatt érintse meg a kefével & szivacs fogja ezt a munkát. 100% , HOGY a LENGYELORSZÁGBAN A káposzta úszó kézzel készített, amelyet a lengyel kézművesek, hogy érdekel a hagyomány, s büszke a saját alkotásait.SZAKMAI MÉRET 22. (Anélkül, hogy a Doboz), az Optimális méretű csinálni egy nagy munkát, anélkül, hogy túl nagy a kényelmes használat, tárolás .Káposzta fejet vágva fél vagy annál kisebb fért bele a dobozba.Az ötlet, hogy a start Cabbage Shredder.com született, amikor a család nem talált egy hagyományos káposzta iratmegsemmisítő, hogy jó minőségű, a méret az első erőfeszítéseket, hogy házi savanyú káposzta.Származik a lehető legjobb hagyományos eszközök, hogy savanyú káposztát volt szándéka így elérhető, hogy bárki, aki érdekelt ebben, egészséges házi ételt!Gyors előre-vagy 10 éve, most pedig meg fogja találni az úszó be a világ minden részén.Köszönjük, figyelembe véve, hogy a termékek a konyhában.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak