Vifemify 1 Darab 100ml Kamera Lencséje Kupa Rozsdamentes Acél Ef 24‑105mm Objektívvel Kávét, Alkalmas a Fotózás Szerelmeseinek Nagy Személyiség.
Megújítva

Vifemify 1 Darab 100ml Kamera Lencséje Kupa Rozsdamentes Acél Ef 24‑105mm Objektívvel Kávét, Alkalmas a Fotózás Szerelmeseinek Nagy Személyiség.

HUF 1.67

Rendelhető

[Élelmiszer Minőségű Anyag] Készült élelmiszer minőségű ABS, rozsdamentes acél anyag, amely biztonságos, nem mérgező, hosszú élettartam [100ml Kapacitás] A kapacitás az objektív csésze 100ml, így mindenféle szüksége van a mindennapi életben. [Élénk, Élénk] A lencse kupa egy másolatot az objektív az EF 24‑105mm f 4.0 L USM objektív, de úgy néz ki, mint egy igazi lencse. [Többcélú] Ha ön nem szereti a kávét, akkor is használhatja, mint egy okos, tolltartó, hogy a hely, amit akarsz. [Körben Alkalmazás] gombot a Kamera lencséje bögre széles körben használják, sok esetben, mint például a hálószoba, nappali, iroda, stb.FUNKCIÓ : [Élelmiszer-minőségű anyag] Ez készült élelmiszer-minőségű ABS, rozsdamentes acél, amely biztonságos, nem mérgező, valamint a hosszú élettartamot.【100ml Kapacitás】Ez az objektív kávét kapacitása 100ml, amelyek megfelelnek a különböző szüksége van a mindennapi életben.【Élénk, Eleven】A lencse kupa egy másolata az EF 24‑105mm f 4.0 L USM objektív, de úgy néz ki, mint egy igazi lencse.【Többcélú】Ha ön nem szereti a kávét, akkor is használhatja, mint egy okos, tolltartó, hogy a hely, amit akarsz.【Többcélú】Ha ön nem szereti a kávét, akkor is használhatja, mint egy okos, tolltartó, hogy a hely, amit akarsz.Specifikáció : Elem Típus : Kamera Lencséje Cup Material : ABS+rozsdamentes steel Capacity : 100ml Weight : Kb.4 oz Package Lista : 1 x Kamera Lencséje Kupa.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Camera Lens CupMaterial
Capacity:
100ml
Weight:
Approx. 68g / 2.4oz
Package List:
1 x Camera Lens Cup

Vevők, ahogy választanak