Akció Kamera DV, Könnyű Telepítés Gyönyörű ABS 335g 7 Színek Sport Kamera Víz Alatt Egyértelmű Vizuális Élvezetet Rekord Élet (Fekete)
Megújítva

Akció Kamera DV, Könnyű Telepítés Gyönyörű ABS 335g 7 Színek Sport Kamera Víz Alatt Egyértelmű Vizuális Élvezetet Rekord Élet (Fekete)

HUF 2.00

Rendelhető

2,0 hüvelykes, nagy felbontású képernyő, kicsi, gyönyörű, kapsz egy egyértelmű vizuális élménytEz a mini DV sport fényképezőgép fogad el minősített ABS anyagból.Kamera támogatás tároló kártya akár 32 gb maximális.Vízálló akár 30 méterre a víz alatt.A vízálló burkolat lehetővé teszi, hogy a film lenyűgöző vízi sportok ez a víz alatti kamera.USB töltés, nagyon kényelmes használni.Ez a termék, feltéve, kerékpár tartó, valamint egyéb kiegészítők, könnyű telepíteni, üzemeltetni, akkor a video, ha a kerékpározás, a bejegyzés minden egyes csodás pillanatot az életedben. 2,0 hüvelykes, nagy felbontású képernyő, kicsi, gyönyörű, kapsz egy egyértelmű vizuális élményt.Ez a mini DV sport fényképezőgép fogad el minősített ABS anyagból.Kamera támogatás tároló kártya akár 32 gb maximális.Vízálló akár 30 méterre a víz alatt.A vízálló burkolat lehetővé teszi, hogy a film lenyűgöző vízi sportok ez a víz alatti kamera.USB töltés, nagyon kényelmes használni.Ez a termék, feltéve, kerékpár tartó, valamint egyéb kiegészítők, könnyű telepíteni, üzemeltetni, akkor a video, ha a kerékpározás, a bejegyzés minden egyes csodás pillanatot az életedben. Ez a mini DV sport fényképezőgép fogad el minősített ABS anyagból.Kamera támogatás tároló kártya 32 GB-ig maximum2. 2,0 hüvelykes, nagy felbontású képernyő, kicsi, gyönyörű, kapsz egy egyértelmű vizuális élményt. USB töltés, nagyon kényelmes használni. Vízálló akár 30 méterre a víz alatt.A vízálló burkolat lehetővé teszi, hogy a film lenyűgöző vízi sportok ez a víz alatti kamera. Ez a termék, feltéve, kerékpár tartó, valamint egyéb kiegészítők, könnyű telepíteni, üzemeltetni, akkor a video, ha a kerékpározás, a bejegyzés minden egyes csodás pillanatot az életedben.Termékleírás : Tulajdonságok : mini DV sport fényképezőgép fogad el minősített ABS anyagból.Kamera támogatás tároló kártya 32 GB-ig maximum2.0 hüvelykes, nagy felbontású képernyő, kicsi, gyönyörű, kapsz egy egyértelmű vizuális élményt.USB töltés, nagyon kényelmes használni.Vízálló akár 30 méterre a víz alatt.A vízálló burkolat lehetővé teszi, hogy a film lenyűgöző vízi sportok ez a víz alatti kamera.

A javaslat jellemzői

Features:
This mini DV sports camera adopts qualified ABS material. Camera support storage cards up to 32GB maximum:
2.0 inch high definition screen, small and exquisite, give you a clear visual enjoyment.:
USB charging, very convenient to use.:
Water-resistant up to 30 meters under water. The water-resistant casing allows you to film fascinating water sports with this underwater camera.:
This product is provided with bicycle bracket and other accessories, easy install and operate, you can video when cycling, record every single wonderful moment of your life.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New and High Quality
Material:
ABS
Color:
Black, White, Blue, Pink, Gold, Silver, Yellow (optional)
Sensor:
0309
Camera Angle:
140°
Display:
2.0'' High Definition Screen
Video:
1080P
Image:
12000000 JPEG
Waterproof Grade:
Maximum 30m/98.4'
Built-in Battery Capacity:
900mAh
Endurance:
90 min
Wifi:
No
Storage:
Memory Card (4G-32G) (not included)
USB Mode:
USB 2.0
Language:
English (default), Simplified Chinese, Traditional Chinese, French, Russian, Italian, Korean, Japanese, Thai Language, German, Dutch, Polish
Weight:
Approx. 335g
Packing List:
1 x Mini DV Sports Camera :
1 x Waterproof Case:
1 x Camera Stand:
2 x Adapter:
1 Set of Handlebar Bracket:
1 x Helmet Holder:
1 x Data :

Vevők, ahogy választanak