plplaaoo Rugós Comb,Rugós Comb,a Férfiak, zsebfésű,3Colors Rozsdamentes Acél Rugós Tavaszi Zsebében Olaj Haj Fésű Összecsukható Fodrász Ecset(Zöld)
Megújítva

plplaaoo Rugós Comb,Rugós Comb,a Férfiak, zsebfésű,3Colors Rozsdamentes Acél Rugós Tavaszi Zsebében Olaj Haj Fésű Összecsukható Fodrász Ecset(Zöld)

HUF 3.33

Rendelhető

【Kis Méret, Hordozható】 Különleges összecsukható design finom, hordozható elfér a zsebedben minden alkalomra, hogy szükség lehet fésülni a hajátAlkalmas otthoni, traving vagy professzionális felhasználásra. 【Prémium Anyagok】A comb készült kiváló minőségű fém, Műgyanta anyagok,Gyanta, kar csiszolási felület tartós, sima, kényelmes használni.Széles fésű foga nem fog fájni a fejbőrt, könnyen kell, hogy a haj sima, fényes. 【 Kapcsoló Gomb】A rugós comb van egy gomb, a design,könnyen nyomja meg nekik, hogy nyissa ki vagy csukja be a fésű. 【Alkalmas Minden frizura】 A széles fésű fogak könnyen comb különböző frizurák.Használhatja stílus a hajad, hogy a hosszú haj vagy a rövid haj, nedves vagy száraz hajra.Te alakíthatod a frizura rövid idő alatt. 【Rendelkezésre álló 3 színben】 választhat, ahogy tetszik.Választható Színek : Zöld, Fekete, Fehér.Leírás : Ez a tavaszi fésű segítségével, hogy divat frizura.Gyanta kezelni a tartós, egyenletes, kényelmes használni.Széles fésű foga nem fog fájni a fejbőr, valamint azt, hogy a hajad sima, fényes.Egyszerű kapcsoló gomb könnyen kezelhető.Hordozható mérete fordable design kényelmes szállítására. Gyanta kar csiszolási felület tartós, sima, kényelmes használni. Széles fésű foga nem fog fájni a fejbőrt, könnyen kell, hogy a haj sima, fényes. Egyszerű kapcsoló gomb könnyen zárja be, majd nyissa meg. Különleges összecsukható design finom, hordozható elfér a zsebedben minden alkalomra, hogy szükség lehet fésülni a haját. Elérhető a 3 szín, akkor választhat, ahogy tetszik. Ez nem csak a fésülködés emberi haj, hanem az ápolás a háziállatok haját.Műszaki : Állapot : Brand New Item Típusa : Comb Handle Anyag : Resin Blade Anyag : 420 COptional Szín : Zöld, Fekete, White Total Hossza : Kb.9 inch Handle Hossza : Kb.9 inch Width : Kb.8 inch Package Súly : Kb. 150g Package Tartalmazza : 1 x Comb Only Note : Kérem, tartsa a végén kis fül alakú, előre nézzen, ha fáj a kezed.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak