Telefon Makró Objektív, 400X HD Mini Zsebében Mikroszkóp LED, All Inclusive Design Telefon Objektív kiegészítőt, a Iphone14 Pro
Megújítva

Telefon Makró Objektív, 400X HD Mini Zsebében Mikroszkóp LED, All Inclusive Design Telefon Objektív kiegészítőt, a Iphone14 Pro

HUF 3.33

Rendelhető

A SAJÁT FÉNY : Beépített lítium akkumulátor, saját LED fényvezető, vörös fény, ha a töltés, zöld fény, amikor teljes, kitartás, 2 órán belülKIS MÉRET : A mobiltelefon optikai lencse van egy kompakt test, ami kényelmes, a tárolás, az ernyőt tartó lehetővé teszi, hogy telepíteni, eltávolítani, gyorsan.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Nem bonyolult művelet, nincs szükség APP, csak nyissa ki az eredeti kamera közvetlenül kezdődik a forgatás, különös tekintettel gyorsan.ALL INCLUSIVE DESIGN : 360 fok átfogó védelmet képes megvédeni a határ alá, illetve nem károsítja a gépet, meg a lencse.A NAGY FELBONTÁSÚ : A mobiltelefon mikroszkóp objektív használ 400 X microlens, amely széles körben használt mikroszkópos megfigyelés.Specifikáció : Elem Típus : Mobiltelefon Mikroszkóp Lens Material : Alumínium Ötvözet, TPUWeight : Kb.9 oz Lens Típusa : 400 X microscope Mobile Telefon Változat : Iphone 14 pro Battery Típus : Lítium akkumulátor, Kapacitás : 110 MA (szállított beépített akkumulátor) Töltési Idő : 40 minutes Charging Állam : a Vörös fény világít, ha a töltés, a zöld fény világít, ha full Endurance : 2 hours How kell Használni : 1. Helyezze a lencsét a kártya chute2. Nyissa meg a LED guide3. Kapcsold fel a villanyt, zárja be a felvételi object4. Start shooting Package Lista : 1 x Mobiltelefon Mikroszkóp Lens1 x Kőhárs Szár Vágott Át Slide1 x Súroló Pad1 x Specification Note : 1. Figyelni, hogy a por ne érjen a üveglencse a kezét, vagy egyéb tárgyak, por vagy idegen anyag ragadt a tükör vagy belső hatással lesz a lövöldözés a hatás, nem emlékszik, hogy fedezze a fedél bezárása után használja, időben be a tároló bag2. Ez ugyanaz, mint a digitális termékek nap a félelem, a víz, a víz nehezen jönnek ki könnyen formában köd, így a kép homályos, nem lehet használni;3. Hogy megakadályozzák csökken, a beépített lencse készült magas fényáteresztés anyag, ami lehet, hogy eltört, amikor esik a nehéz tárgyak;.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Mobile Phone Microscope Lens
Material:
Aluminum Alloy, TPU
Weight:
Approx. 166g/ 5.9oz
Lens Type:
400X microscope
Mobile Phone Version:
for Iphone 14 pro
Battery Type:
Lithium battery, Capacity
Charging Time:
40 minutes
Charging State:
Red light is on when charging, green light is on when full
Endurance:
2 hours
How to Use:
1. Insert the lens into the card chute:
2. Open the LED light guide:
3. Turn on the light, close to the shooting object:
4. Start shooting:
Package List:
1 x Mobile Phone Microscope Lens:
1 x Basswood Stem Cut Across Slide:
1 x Scouring Pad:
1 x Specification:
Note:
1. Pay attention to dust, do not touch the glass lens with fingers or other objects, dust or foreign matter stuck on the mirror or inside will affect the shooting effect, remember to cover the closure cover after use, timely put into the storage bag:
2. It is the same as digital products day for fear of water, water is difficult to come out easy to form fog, so that the photo fuzzy can not be used;:
3. To prevent falling, the built in lenses are made of high light transmittance material, which may be broken when falling on hard objects;:

Vevők, ahogy választanak