Rupeiocr Mobil APP-1080P HD WiFi Biztonsági Kamera, Beltéri Biztonsági Kamera, mozgásérzékelés Otthoni Felügyelet(Fekete)
Megújítva

Rupeiocr Mobil APP-1080P HD WiFi Biztonsági Kamera, Beltéri Biztonsági Kamera, mozgásérzékelés Otthoni Felügyelet(Fekete)

HUF 3.33

Rendelhető

【150° SZÉLES SZÖG & FULL HD 1080 P】Vezeték nélküli Biztonsági Kamera Fogad el minőségű 20 MP képérzékelő egy ingyenes app, 2 K Élő Videó kiváló színvisszaadás. 150 fokos széles látószögű objektív szálloda egy nagy látótávolságot, hogy figyelemmel kíséri a gondozás.Tökéletes házvezetőnő, kamera, bébi kamera, pet-kamera. 【használata egyszerű beállítása】 - Nem bonyolult vezeték, hálózati kapcsolat beállításai a vezeték nélküli kamerák, csak kell egy hálózati aljzathoz a felvétel megkezdéséhez.Ha nincs wifi, csak helyezze be az sd kártya (nem tartozék) a kamera még mindig működik. 【Igazán Biztonságos Kamera】A kamera, biztonsági kamera, amely erős biztonsági protokollok, valamint a jelszóval védett.A jel által kibocsátott minden kamera különböző, A biztonságos, stabil. 【150° SZÉLES SZÖG & FULL HD 1080 P】Vezeték nélküli Biztonsági Kamera Fogad el minőségű 2.0 MP képérzékelő egy ingyenes app, 2 K Élő Videó kiváló színvisszaadás. 150 fokos széles látószögű objektív szálloda egy nagy látótávolságot, hogy figyelemmel kíséri a gondozás.Tökéletes házvezetőnő, kamera, bébi kamera, pet-kamera. 【használata egyszerű beállítása】 - Nem bonyolult vezeték, hálózati kapcsolat beállításai a vezeték nélküli kamerák, csak kell egy hálózati aljzathoz a felvétel megkezdéséhez.Ha nincs wifi, csak helyezze be az sd kártya (nem tartozék) a kamera még mindig működik. 【Igazán Biztonságos Kamera】A kamera, biztonsági kamera, amely erős biztonsági protokollok, valamint a jelszóval védett.A jel által kibocsátott minden kamera különböző, A biztonságos, stabil.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak