Hardver Eszköz, Biztonsági 4 Slot, Valamint 4 Élek Fúró Készlet, Fúrás Műanyag Elektromos Kézi Fúró Fúrás Puhafa Fúrás Keményfa(18mm)
Megújítva

Hardver Eszköz, Biztonsági 4 Slot, Valamint 4 Élek Fúró Készlet, Fúrás Műanyag Elektromos Kézi Fúró Fúrás Puhafa Fúrás Keményfa(18mm)

HUF 6732.00

Rendelhető

Optimalizálja a teljesítményt pedig könnyen eltávolítani a hulladékSegítségével egy automatikus csavar kicsit, egy lyukat egy pontos átmérőjű lehet könnyen vágható.Ez történt a fekete magas széntartalmú acél anyag, erős, tartós, nem könnyen rozsdásodik.Szén-acél szerkezet könnyebb, mint a standard auger garantálja a biztonságot.Mind az elektromos csavarkulcs hosszabbító rúd a hex szár hosszabbító rúd elfogadja a közös előírások a piacon.A belső szál, a szár tudja alakítani a különböző adapterek pálca. 4 slot, valamint 4 élek design, nagy nyílások nagy törmelék eltávolítása, stabil vágási törmelék eltávolítása.Optimalizálja a teljesítményt pedig könnyen eltávolítani a hulladék.Segítségével egy automatikus csavar kicsit, egy lyukat egy pontos átmérőjű lehet könnyen vágható.Ez történt a fekete magas széntartalmú acél anyag, erős, tartós, nem könnyen rozsdásodik.Szén-acél szerkezet könnyebb, mint a standard auger garantálja a biztonságot.Mind az elektromos csavarkulcs hosszabbító rúd a hex szár hosszabbító rúd elfogadja a közös előírások a piacon.A belső szál, a szár tudja alakítani a különböző adapterek pálca. 4 slot, valamint 4 élek design, nagy nyílások nagy törmelék eltávolítása, stabil vágási törmelék eltávolítása.Szolgáltatás : 1. Ez történt a fekete magas széntartalmú acél anyag, erős, tartós, nem könnyen rozsdásodik.Szén-acél szerkezet könnyebb, mint a standard auger garantálja a biztonságot. Optimalizálja a teljesítményt pedig könnyen eltávolítani a hulladék.Segítségével egy automatikus csavar kicsit, egy lyukat egy pontos átmérőjű lehet könnyen vágható. A belső szál, a szár tudja alakítani a különböző adapterek pálca. 4 slot, valamint 4 élek design, nagy nyílások nagy törmelék eltávolítása, stabil vágási törmelék eltávolítása. Mind az elektromos csavarkulcs hosszabbító rúd a hex szár hosszabbító rúd elfogadja a közös előírások a piacon.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Faipari Fúrás Kit Material : Magas szén‑dioxid-Steel Optional Méret : 16mm / 0.9-ben, 25mm / 1in Knife Kezelni Típus : Belső Menet M10 Outer Szélén Szög (fok) : 45 degrees Knife Hossza : Kb.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Woodworking Drilling Kit
Material:
High‑carbon Steel
Optional Size:
16mm / 0.6in, 18mm / 0.7in, 20mm / 0.8in, 22mm / 0.9in, 25mm / 1in
Knife Handle Type:
 Internal Thread M10
Outer Edge Angle (degrees):
45 degrees
Knife Length:
Approx. 80mm / 3.1in
Hex Handle Diameter:
Approx. 6.35mm / 0.3in
Handle Base Diameter:
Approx. 9.5mm / 0.4in
Total Length:
Approx. 130mm / 5.1in
Package List:
1 x Drill Bit1 x Wrench Rod:
1 x Hex Handle Rod:

Vevők, ahogy választanak