MJWDP Vágott-Ingyenes Irodai Tűzőgép Diák Írószer, Papír Dokumentumot, Kötelező erejű Gép Kötelező szerszámkészlet (Szín : C)
Megújítva

MJWDP Vágott-Ingyenes Irodai Tűzőgép Diák Írószer, Papír Dokumentumot, Kötelező erejű Gép Kötelező szerszámkészlet (Szín : C)

HUF 6609.60

Rendelhető

Anyaga : műanyag。Akár 5 lap (A4-es papír) lehet a tűzés.Nyomja nyissa ki az alsó borítás, hogy tisztítsák meg papírdarabok.Termék neve : Chenguang stapleless tűzőgép.Nyomja meg a gombot, majd mentse erőfeszítés, nem körmök nem fog fájni a kezem.Súly : 77g Specification : 84*84*74mm.Tűzőgép típus : Nem vágott stapler Color : rózsaszín, zöld, fehér, bluematerial : műanyag。Akár 5 lap (A4-es papír) lehet a tűzés.Nyomja nyissa ki az alsó borítás, hogy tisztítsák meg papírdarabok.Termék neve : Chenguang stapleless tűzőgép.Nyomja meg a gombot, majd mentse erőfeszítés, nem körmök nem fog fájni a kezem.A csomag tartalma : 1 x Stapleless stapler2. Kézi mérés, kérjük, hogy a hiba 1~3 mm, köszönöm. Mivel a különbségeket, a különböző montázsok, a kép nem tükrözi a tényleges színes a kép.Garantáljuk, hogy a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.

A javaslat jellemzői

84*84*74mm.:
Stapler type:
No staple stapler
Color:
pink, green, white, blue
material:
plastic。
Up to 5 sheets of paper (A4 paper) can be stapled.:
Push open the bottom cover to clean up paper scraps.:
Product name:
Chenguang stapleless stapler.
Press and save effort, no nails will not hurt your hands.:
The package includes:
1 x Stapleless stapler:
2. Manual measurement, please allow the error 1~3mm, thank you.:
3. Due to the differences between different montages, the picture may not reflect the actual color of the picture. We guarantee that the style is the same as shown in the picture. :

Vevők, ahogy választanak