koodee Bögre fogantyúval - 24 oz Szigetelt Kávé Utazási Bögre Nyél-Rozsdamentes Acél-Vákuum Kemping Bögre Kávét Dobon(Bor Vörös)
Megújítva

koodee Bögre fogantyúval - 24 oz Szigetelt Kávé Utazási Bögre Nyél-Rozsdamentes Acél-Vákuum Kemping Bögre Kávét Dobon(Bor Vörös)

HUF 1.67

Rendelhető

♨️SZIGETELÉS EGÉSZ NAP : A duplán hőszigetelt fal vákuum bögre tartja a reggeli kávé, gőzölgő forró be a napot 18/8 rozsdamentes acél anyag ellenáll horpadásokat, csepp, egy életen át használja. ☕EXTRA TARTOZÉKOK : A csúszásmentes, puha szilikon bázison, megakadályozza, hogy az utazási bögre attól, hogy idegesítő hangokat, amikor leteszi, miközben elkerüli a karcolások, horzsolások, valamint okozta a csésze alját dörzsölés ellen a táblázat tetején. ☕NAGY KAPACITÁSÚ : A nagy kapacitású, 24 dkg biztosítja, elég energia, hogy mindig a feszültség egész nap, számának csökkentése vagy újratölti.A túlméretezett barátságos fogantyú lehetővé teszi a kezét, hogy egyszerűen át egy kényelmes, meleg fogást. ☕KÖNNYEN tisztítható : A electropolished belső falán a bögre nem nehéz elérni zug vagy résekben, ami megkönnyíti a tisztítást könnyű.A verejték-ingyenes tervezés tartja az ujjait, száraz, a kényelmes inni élmény minden nap. ☕STÍLUSOS MEGJELENÉS : porszórt kivitelben tartja a kupa fényes nélkül gyengül, vagy peeling.A BPA-mentes fedél splash-proof pedig nem akarta is, amikor a vezetés dudorok vagy kátyúk.Hogy megy az irodába, fél vagy túrázás, ez a legjobb utazási kávé ideális. ♨️SZIGETELÉS EGÉSZ NAP : A duplán hőszigetelt fal vákuum bögre tartja a reggeli kávé, gőzölgő forró be a napot. 18/8 rozsdamentes acél anyag ellenáll horpadásokat, csepp, egy életen át használja. ☕EXTRA TARTOZÉKOK : A csúszásmentes, puha szilikon bázison, megakadályozza, hogy az utazási bögre attól, hogy idegesítő hangokat, amikor leteszi, miközben elkerüli a karcolások, horzsolások, valamint okozta a csésze alját dörzsölés ellen a táblázat tetején. ☕NAGY KAPACITÁSÚ : A nagy kapacitású, 24 dkg biztosítja, elég energia, hogy mindig a feszültség egész nap, számának csökkentése vagy újratölti.A túlméretezett barátságos fogantyú lehetővé teszi a kezét, hogy egyszerűen át egy kényelmes, meleg fogást. ☕KÖNNYEN tisztítható : A electropolished belső falán a bögre nem nehéz elérni zug vagy résekben, ami megkönnyíti a tisztítást könnyű.A verejték-ingyenes tervezés tartja az ujjait, száraz, a kényelmes inni élmény minden nap.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak