Tok Motorola Moto Szélén 5G 2021,nagy teherbírású Ütésálló Anti-Semmiből Páncél Védő Fedél övcsipesz Tok Moto Szélén 2021 (Leopard)
Megújítva

Tok Motorola Moto Szélén 5G 2021,nagy teherbírású Ütésálló Anti-Semmiből Páncél Védő Fedél övcsipesz Tok Moto Szélén 2021 (Leopard)

HUF 959.40

Rendelhető

✨【KOMPATIBILIS】 : Az övcsipesz az esetben kompatibilis Motorola Moto Szélén 5 G 2021,kérjük, ellenőrizze vásárlás előtt ?【Öv-Klip Tok】 : Öv-Klip Tok kényelem, valamint megkönnyíti, hogy csatlakoztassa a telefont a táska, karkötő vagy a biztonsági öv.tökéletes esetben körben használják a szabadtéri tevékenységek, valamint utazás dropproof, ütésálló, valamint dustpro. ✨【KÉPERNYŐ & KAMERA VÉDELEM】 : az A nehéz gumi polimer borító is kínál nagy, kamera, védelmi egy emelt élek emelje fel a telefont, lapos felületen, hogy ne sérüljön meg a képernyőn.A hátsó panel magasabb, mint a hátsó kamera tartani kevésbé karcolódik,biztosítja a jobb lengéscsillapító, csúszás-biztos védelmet. ✨【FELELŐS VEZETÉK nélküli】 : Ez okos telefon esetében a vezeték nélküli töltés,Kell, hogy vegye le az Öv-Klip Tok, egyszerű feltölteni a telefont.Szóval tökéletes,utazás, üzleti találkozók, iskolai vagy az irodában.legjobb ajándék a barátok, vagy a szülők. ✨【PRECÍZIÓS KIVÁGÁSOK】 : A nehéz masszív lökhárító esetben tökéletesen illeszkedik a készülékhez,a gombok a könnyű, kényelmes nyomja meg a gombot,pontos kivágások minden portok, gombok, hangszóró, kamera. ✨【KOMPATIBILIS】 : Az övcsipesz az esetben kompatibilis Motorola Moto Szélén 5 G 2021,kérjük, ellenőrizze vásárlás előtt. ?【Öv-Klip Tok】 : Öv-Klip Tok kényelem, valamint megkönnyíti, hogy csatlakoztassa a telefont a táska, karkötő vagy a biztonsági öv.tökéletes esetben körben használják a szabadtéri tevékenységek, valamint utazás dropproof, ütésálló, valamint dustpro. ✨【KÉPERNYŐ & KAMERA VÉDELEM】 : az A nehéz gumi polimer borító is kínál nagy, kamera, védelmi egy emelt élek emelje fel a telefont, lapos felületen, hogy ne sérüljön meg a képernyőn.A hátsó panel magasabb, mint a hátsó kamera tartani kevésbé karcolódik,biztosítja a jobb lengéscsillapító, csúszás-biztos védelmet. ✨【FELELŐS VEZETÉK nélküli】 : Ez okos telefon esetében a vezeték nélküli töltés,Kell, hogy vegye le az Öv-Klip Tok, egyszerű feltölteni a telefont.Szóval tökéletes,utazás, üzleti találkozók, iskolai vagy az irodában.legjobb ajándék a barátok, vagy a szülők.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak