JUSTOTRY Menyasszony Fejpánt a Menyasszony - Búcsúztató Ruhát Fél Fátyol a leánybúcsú Ajándék Menyasszony Hairband Tartozékok (Rosegold)
Megújítva

JUSTOTRY Menyasszony Fejpánt a Menyasszony - Búcsúztató Ruhát Fél Fátyol a leánybúcsú Ajándék Menyasszony Hairband Tartozékok (Rosegold)

HUF 3.33

Rendelhető

?【Menyasszony Headhand】- Elegáns, elegáns menyasszonyi rose gold lánybúcsú tartozék fátyol, ideális leánybúcsú, majd az esküvő napjánTökéletes a "menyasszony" aki szereti az egyedi kiegészítők. ?【Kényes Detials】- Ez a lenyűgöző menyasszony rose gold hairband díszített finom gyöngy részleteket, majd egy klasszikus fehér fátyol.Ez emeli bármilyen frizura, kiegészítője bármilyen ruhát. ?【Legjobb esküvői ajándék】- Meglepetés a barátja, vagy húga, a lánybúcsúja ezzel a divatos, mégis praktikus ajándék ötlet.Egy must-volna kiegészítője minden menyasszony. ?【Egy kaptafára】- A legjobb rész?Az egy kaptafára design, a menyasszony hairband nem csak szép, hanem kényelmes viselet egész nap, lehetővé téve, hogy a menyasszony koncentrálni, élvezi a különleges pillanatokat. ?【tökéletes lánybúcsú】- Egy időtlen kívül semmilyen leányzó jelmez, ez a menyasszony fejpánt hagy maradandó benyomást, a menyasszony, meg a vendégek.Ne hagyja ki ezt az elegáns leánybúcsú ajándék!.Elegáns, elegáns menyasszonyi haj tartozék fátyol, ideális leánybúcsú, majd az esküvő napján.Tökéletes a "menyasszony" aki szereti az egyedi kiegészítők.Meglepetés a barátja, vagy húga, a lánybúcsúja ezzel a divatos rosegold menyasszony fejpánt.Egy must-volna kiegészítője minden menyasszony.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak