Ezpieces francia Tipp Nyomja meg a Köröm Rövid Klein Kék, Közepes Tér Hamis Köröm Ragasztó, Akril Ragasztó a Körmök Nők, 24PCS/Set(Azules)
Megújítva

Ezpieces francia Tipp Nyomja meg a Köröm Rövid Klein Kék, Közepes Tér Hamis Köröm Ragasztó, Akril Ragasztó a Körmök Nők, 24PCS/Set(Azules)

HUF 1.33

Rendelhető

?[ Bolond-biztos Körmök ] - Egyszerűen válassza ki a megfelelő méretű, alkalmazni köröm ragasztó( tartozék), vagy kétoldalas öntapadó lap, majd nyomja meg a 10-15 másodperc alatt a jobb teljesítmény elérése érdekébenBarátságos, mind a nail art kezdőknek, illetve szakemberek. ?[ 12 Méret & 24 PCS ] - Minden készlet jön 24pcs nyomja meg a szög, 12 különböző méretben egy dobozban, ők kényelmes, hogy válassza ki a megfelelő méretű, hogy illik a minden ujját. ?[ Újrafelhasználható ] - Ezek a körmök tartós alkalmazható használja a köröm ragasztó, vagy a köröm ragasztó teapes.Köröm öntapadós lapok teszik lehetővé ezek a körmök szabad újra használni.A megfelelő alkalmazás, ezek a körmök lehet adni akár 2 hétig viselni. ?[ Spórolunk ] - Ezpieces rendelkezik, Nyomja meg a hamis köröm design.Minden készlet nyomja meg a kiegészítők ajándék egy egyedi témát.Csak élvezze a csodálatos szalon, manikűr csak egy töredéke áron!. ?[ Különböző Alkalmakkor ] - Ezek Ezpieces hamis köröm tippek a tökéletes különleges alkalmakra, mint a bál, party, születésnap, esküvő, társkereső, valamint a mindennapi életben.Is alkalmas ünnepek, mint a Valentin Nap, Halloween, Karácsony, stb.Egy nagyszerű ajándék ötlet barátnője, nővérek, feleség, család, barátok, stb. ?[ Bolond-biztos Körmök ] - Egyszerűen válassza ki a megfelelő méretű, alkalmazni köröm ragasztó( tartozék), vagy kétoldalas öntapadó lap, majd nyomja meg a 10-15 másodperc alatt a jobb teljesítmény elérése érdekében.Barátságos, mind a nail art kezdőknek, illetve szakemberek. ?[ 12 Méret & 24 PCS ] - Minden készlet jön 24pcs nyomja meg a szög, 12 különböző méretben egy dobozban, ők kényelmes, hogy válassza ki a megfelelő méretű, hogy illik a minden ujját. ?[ Újrafelhasználható ] - Ezek a körmök tartós alkalmazható használja a köröm ragasztó, vagy a köröm ragasztó teapes.Köröm öntapadós lapok teszik lehetővé ezek a körmök szabad újra használni.A megfelelő alkalmazás, ezek a körmök lehet adni akár 2 hétig viselni. ?[ Spórolunk ] - Ezpieces rendelkezik, Nyomja meg a hamis köröm design.Minden készlet nyomja meg a kiegészítők ajándék egy egyedi témát.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak