Tiszta DIY Vissza Ház, Átlátszó hátlap, 5 Csillagos Sorozat Vezeték nélküli Mágikus Clipper 8148 (Trasparent) ... (Piros)
Megújítva

Tiszta DIY Vissza Ház, Átlátszó hátlap, 5 Csillagos Sorozat Vezeték nélküli Mágikus Clipper 8148 (Trasparent) ... (Piros)

HUF 629.10

Rendelhető

✔ KOMPATIBILITÁS : Szakmai 5 csillag Magic clip vezeték nélküli ✔ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : Gyere csavarhúzóval, műanyag pad.Tudjon kerülni károsítja az alumínium alsó. ✔ STÍLUS & KIEMELKEDŐ : Elegáns terméket, hogy más, mint a többi borbély. ✔ MELEG TIPP : ne szerelje szét a LED-kap-az eredeti hátlapot, majd telepítse az új fedelet. ✔ Csomag : 1 XMultifuctional csavarhúzóval, 2x Plastic Pad,1 XTransparent Vissza Ház.AFANSO - termékeink 5+ Év tapasztalat az iparág hajformázó tartozékok.AFANSO egy magas minőségű, 100% - os kémiai ingyenes tett, a legmagasabb minőségi előírásoknak.A vevői elégedettség, valamint a normál, magas minőségű, gyakorlat vagy első számú prioritás.ÉRTESÍTÉS Az ön kényelmét, Vissza Ház jön csavarhúzóval, majd két műanyag párna.Használja a kereszt csavarhúzó összeszerelt a 2 csavart.Használja lapos csavarhúzóval emelje a vissza nem terjed ki a kapcsolót állásba.Használja a műanyag pad, amikor emelje a fém le, kerülje a Karcolás a fém alsó Használja & Biztonsági AFANSO Clipper hátlap, hogy más, mint a többi borbély.Ez egyszerű, biztonságos használat Professzionális 5 Csillagos Sorozat Vezeték nélküli Magic Clip #8148 AFANSO Átlátszó hátlap– szépségszalon Ajánlott mitől más ez pedig kiemelkedő a többi?AFANSO clipper fedezi a legmagasabb ajánlom eleme a borbély clipper.Megtapasztalhatja, hogy egy nagy különbség, mint más márkák.Termék Afanso Garantálja a 100% - os Elégedettségi.NINCS KOCKÁZAT, NINCS KÉRDÉS.TÉNYLEG szeretnénk, hogy Az Ügyfelek, hogy BOLDOG legyen A Termék.Ha Te nem vagy Boldog, nem Vagyunk Boldogok.Kérjük, lépjen velünk Kapcsolatba.Adunk Ingyenes Csere vagy Teljes vételárat Is TÚL VISSZATÉRÍTÉSI IDŐSZAK.CSOMAGOLÁS 1 XMultifuctional csavarhúzóval 2x Plastic Pad 1 XTransparent Vissza Ház.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak