M35 HSS Cobalt Lépés Fúró, Négy Spirál Fuvola Kobalt Lépés Fúró,1/8-7/8(3PCS) Hex Szár Unibit az Alumínium, nemesacél, Fém, Fa, Műanyag.
Megújítva

M35 HSS Cobalt Lépés Fúró, Négy Spirál Fuvola Kobalt Lépés Fúró,1/8-7/8(3PCS) Hex Szár Unibit az Alumínium, nemesacél, Fém, Fa, Műanyag.

HUF 2.67

Rendelhető

[Négy groove lépés fúró] - A rendes lépés gyakorlat könnyen flex a vágás során, de a négy groove lépés gyakorlat sokkal stabilabb, a vágásA szolgáltatás az élet kétszer, hogy a hétköznapi létra, fúrók, a fúrás pontossága jelentősen javult, a vágási sebesség gyorsabb, ha a fúrás, de ez egy egyedülálló hatása a rozsdamentes acélból készült fúró. [M35 Kobalt Nagy Sebességű Acél] - M35 kobalt nagy sebességű acél lehet beszerezni a megfelelő hőkezelés, magas keménységű , nagy piros keménység, magas kopásállóság.A keménység, hajlító erő nagyobb, mint a közönséges nagy sebességű acél, melyik a jobb, a kemény anyagok. [Ti Al N] -Ti Al N bevonat egy új bevonat anyaga az elmúlt két évben.Magas keménységű, magas oxidációs hőmérséklet, jó termikus keménység, erős tapadású, alacsony súrlódási együttható alacsony hővezető tényező. [135 °vágási szög] - A megnövekedett szög a fúró hegye alkalmas fúrás kemény anyagok mint 118 °.Minél nagyobb a szög, annál kisebb a self-kopás, a nagyobb a stressz terület.Tipp - a hőmérséklet A gyakorlat növeli miatt nagy sebességű forgás.Azt javasolta, hogy adjunk vágó olaj, vagy vízpermettel hűteni a gyakorlat során folyamatos működés, amely hatékonyan meghosszabbítja az élettartamot, a létra gyakorlat.Ha a termék minőségi problémák. [Eladás után ] -Ha nem teljesen elégedett, bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,Mi lesz az ön számára a gondtalan értékesítés utáni szolgáltatás. [Négy groove lépés fúró] - A rendes lépés gyakorlat könnyen flex a vágás során, de a négy groove lépés gyakorlat sokkal stabilabb, a vágás.A szolgáltatás az élet kétszer, hogy a hétköznapi létra, fúrók, a fúrás pontossága jelentősen javult, a vágási sebesség gyorsabb, ha a fúrás, de ez egy egyedülálló hatása a rozsdamentes acélból készült fúró. [M35 Kobalt Nagy Sebességű Acél] - M35 kobalt nagy sebességű acél lehet beszerezni a megfelelő hőkezelés, magas keménységű , nagy piros keménység, magas kopásállóság.A keménység, hajlító erő nagyobb, mint a közönséges nagy sebességű acél, melyik a jobb, a kemény anyagok. [Ti Al N] -Ti Al N bevonat egy új bevonat anyaga az elmúlt két évben.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak