xTrillions Falra Szerelt U-Alakú Lebegő Polcok 3 - Kijelző Polcon Nappali, Tároló Polcok, Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba (Fekete)
Megújítva

xTrillions Falra Szerelt U-Alakú Lebegő Polcok 3 - Kijelző Polcon Nappali, Tároló Polcok, Fürdőszoba, Konyha, Hálószoba (Fekete)

HUF 1710.00

Rendelhető

?Egyetemes Haza Tér Alkalmazás : segít megszabadulni a rendetlenséget, ugyanakkor díszítik a falat, feltéve, ha a funkcionális tárhely, hozzátéve, karakter, melegség, hogy bármilyen régi vagy hagyományos, belső ?U-Alakú Dekoratív Lebegő Polc : Készült tartós, masszív MDF Laminált matt fekete kivitelben.Két egyedi megjelenítési Módját, az ön számára végtelen lehetőségét, hogy díszítse a házát.Lehet szerelve ezek a polcok oldala felfelé vagy lefelé, hogy a különböző vizuális esztétikai. ?Funkcionális Fali Polcok : a felszerelve, a nappaliban megjelenítéséhez képkeretek, értékes művészeti tárgyak; vagy lógni, mint a fürdőszoba polc tároló sampon, fürdő krém, majd tartsa sok az adóazonosító számot, a palackok, mint a konyhai polcon.Azt is telepíteni a nappaliban, mint egy könyvespolc. ?Ingyenes Kombináció, vagy lógni, mint a fürdőszoba polc tároló sampon, fürdő krém, majd tartsa sok az adóazonosító számot, a palackok, mint a konyhai polcon.Azt is telepíteni a nappaliban, mint egy könyvespolc. ?Ingyenes Kombináció nyugodtan tegyen nehéz díszek a top 5. VÍZÁLLÓ BEVONAT : Eszpresszó fali polc készült E1 MDF, bevonva a minőségi festék, a simább felület, valamint jobban ellenáll a víz, nedvesség 6. VARRAT nélküli gipszkarton horgonyok tartalmazza Megjegyzés : 1.Ha az áru átvétele, kérjük, erősítse meg a termék szerint a lista az utasításokat.Ha egyszer megtalálja Kisebb darabokat, kérem, adja meg a releváns képeket fel velünk a kapcsolatot.Foglalkozunk az idő.Kérjük, telepítse áruk a használati utasítást.Javasoljuk, hogy a telepítés nem túl szorosan, hogy állítsa be könnyen.Miután a szerkezet telepítve van, a cég a felület a nagyobb stabilitás érdekében.Csomag tartalma : 3 x Polcokon.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak