Amerikai Trendeket, Gyerekek, Hó, Kesztyű, Vízhatlan Téli Kesztyű Ski Kesztyű Fiúk Lányok Hideg Időjárás Szabadtéri Sportok Snowboard
Megújítva

Amerikai Trendeket, Gyerekek, Hó, Kesztyű, Vízhatlan Téli Kesztyű Ski Kesztyű Fiúk Lányok Hideg Időjárás Szabadtéri Sportok Snowboard

HUF 1.67

Rendelhető

Tépőzáras bezárásaMossa Meg A Kezét.
⛄ 【ANYAG】 : Gyerekek, hó kesztyű készült magas minőségű, tartós anyag : 100% poliészter, amely mindig a kezük meleg hatékonyan, jól érzik magukat.Minden gyermek úgy érzi, sokkal kényelmesebb, ha azok a kis ujjai meleg meleg!.
❄️ 【KÉNYELMES MINTÁK】 : a Gyerekek ski kesztyű rugalmas a csukló, Tépőzáras szalag, könnyen fel, majd vegye le.Emellett az állítható csat csuklópántot, majd zsinórral mandzsetta bezárása kettős védelmet nyújt a még biztonságos, kényelmes illeszkedést, valamint hatékonyan védi a gyerekek kezét a hideg levegő, a nedvesség.
⛷️ 【VÍZÁLLÓ&LÉLEGZŐ】 : a Gyerekek megérdemlik, csak annyi védelmet, mint a felnőttek.Ezért ez a snowboard kesztyű szigetelt vízálló.Vízálló szövet hatékonyan megakadályozza az invázió eső, hó, tovább a levegőt lélegző, majd kezét száraz a szabadtéri hó sport sokáig.A gyerekek vízálló kesztyű puha polár bélés, valamint termikus pamut, biztosítva a kényelmes, meleg kicsiknek kezét.
? 【ILLIK MÉRET】 : Ezen a télen kesztyűt a gyerekek két méretben kapható : M, L. Kérjük, tekintse meg a mérettáblázat vásárlás előtt, hogy válassza ki a megfelelő vízálló téli kesztyű neked.
? AJÁNDÉK VÁLASZTÁS】 : Mi a jobb módja annak, hogy felderül a nap, mint ad nekik a kényelmes, de illik szükségük van a szórakoztató outdoor kalandok?A gyapjú bélelt hó kesztyűt a gyerekek, lehet, hogy a választás az ön számára, amely vagy tartozék a gyerekek a hideg időjárás.Csak hagyja, hogy a gyerekek élvezik több boldogságot, sok téli szabadtéri tevékenységek, mint a hógolyó küzdelem, síelés, épület hóember, snowboard, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak