EZPHIX Cső Cső Vágó, Ratcheting Tömlő Cutter Egy Kézzel Gyorsan Cső Vágó Eszköz a Ratchet Vezetni a Vágás Kevesebb, Mint 1-1/4 O. D.
Megújítva

EZPHIX Cső Cső Vágó, Ratcheting Tömlő Cutter Egy Kézzel Gyorsan Cső Vágó Eszköz a Ratchet Vezetni a Vágás Kevesebb, Mint 1-1/4 O. D.

HUF 1.67

Rendelhető

A tartós tube cutter készült mangán acél, magas keménységű, jó erőt, erős, tartósA penge SK5-42mm a Japánból importált.PVC Cső Vágó ideális a különböző műanyag cső cső.A csővágó fogantyú a Könnyű, de a penge vastag, éles.Hogy a munka könnyebb.Ez a folyamat, hőkezelt, hogy a penge több éles, tartós, nem könnyű megtörni.Ugyanakkor, ez nem könnyű, marja .
【Ergonómia Tervezés】 A szakmai tube cutter fogad el ratchet drive technológia nagyban tartogasd az erődet.Erős, nem igényel sok erőt, hogy vágott cső.Az erős harapás erő teszi, hogy a munka könnyebb.A halat kezelni a hozzáadott kényelem, amely garantálja a hosszú távú munka.A cső vágó javítja a munka hatékonyságát azáltal, gyors vágás.Felhasználó vágott cső belül 5 20 másodperc, kényelmes kialakítás a könnyű vágás kevesebb kéz fáradtság.
【KÖNNYEN kezelhető】Cső vágó épült, kényelmes, ergonomikus, texturált kezeli, amelyek egy megbízható tapadás.Rugós fogantyúk lehetővé teszik a gyorsabb elhelyezése egyszerű, egyetlen mozdulattal elvágja.Az alján a cső vágó, ott van egy rozsdamentes csattal.Ha nem használod, akkor csat biztonságos zár.A cső vágó lesz kicsi ahhoz, hogy helyet takaríthat meg.Meg is lett hordozható, amely alkalmas arra, hogy a munka meg az élet ! .
【Széles körű Alkalmazását】 Zantlea Tube Cutter ideális a különböző műanyag cső cső.Ez egy fantasztikus eszköz.Ez egy alapvető szerszám a haza szerelő, vízszerelő, villanyszerelő, valamint a jármű mechanika.A penge olyan vastag, mint a 2,5 mm-es.A maró általánosan használt vágási legtöbb fajta műanyag (PVC, CPVC, PP, PEX, PE, gumi tömlő), valamint a többrétegű cső.Vágási kapacitás kevesebb, mint 1-5/8in (38mm) külső átmérő. 【SERVICE & SUPPORT】 Zantle alapú szolgáltatás csapat aggódhat az ingyenes vásárlás után.A termék tartalmaz 1 év garancia ellen anyag hibák, kivitelezés.Ígérjük, egy teljes visszatérítést, ha nem elégedett a termékeinkkel.
A tartós tube cutter készült mangán acél, magas keménységű, jó erőt, erős, tartós.A penge SK5-42mm a Japánból importált.PVC Cső Vágó ideális a különböző műanyag cső cső.A csővágó fogantyú a Könnyű, de a penge vastag, éles.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak