Landhoo 2 Csomag esetében Apple Nézni Sorozat 8 Ultra 49mm képernyővédő, Edzett Üveg, Kemény PC HD Teljes Borító Védő iwatch.
Megújítva

Landhoo 2 Csomag esetében Apple Nézni Sorozat 8 Ultra 49mm képernyővédő, Edzett Üveg, Kemény PC HD Teljes Borító Védő iwatch.

HUF 809.10

Rendelhető

【Az alkalmazás típus】 : Csak az Apple Nézni Sorozat 8 Ultra 49mm,Nem alkalmas az Apple Nézni Sorozat 7 41/45mm, Apple Nézni Sorozat SE/6/5/4 40/44mm,, mind a sorozat 3/2 38/42 mmAz Apple Nézni Lökhárító Esetében képernyővédő fólia,Nem tartalmazza Nézni a Banda. 【Figyelmet】 : a borítók nem támogatja úszás közben, mert a víz lesz alá szorult esetekben.Ha elfelejtette levenni, akkor töröld le egy ronggyal vagy nedves törlőkendő. 【Teljesítmény】 : Csak 0,1 mm vastagságú fenntartja i Watch eredeti választ, érzékenység, biztosítva a gyors alkalmazás elindítása.Az ügy véd a por, az ujjlenyomatot, a karcolások.A nagy felbontású átláthatóság, amely megtartja a fényes, színes kép minősége. 【Könnyű, hogy on/off】Ez az eset célja a pontos kivágások, hogy teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes kezelőszervek, gombok, érzékelők nézni funkciók.Nem befolyásolja, hogy kapcsolja be az előlapot, más tisztsége óra; könnyen fel, majd vedd le, nem kell, hogy vegye le ezt az ügyet, ha töltés. 【Meleg tipp】 : kapsz 2 x Nagy Teljesítményű Merevlemez PC esetben,1 x tisztítókendővel, 1 x Nedves/Száraz Törlőkendő.Ez bármilyen kérdése van, amikor megkapta a védő az esetben a minőség,akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba , mi szívesen segítünk a brand new csere. 【Az alkalmazás típus】 : Csak az Apple Nézni Sorozat 8 Ultra 49mm,Nem alkalmas az Apple Nézni Sorozat 7 41/45mm, Apple Nézni Sorozat SE/6/5/4 40/44mm,, mind a sorozat 3/2 38/42 mm.Az Apple Nézni Lökhárító Esetében képernyővédő fólia,Nem tartalmazza Nézni a Banda. 【Figyelmet】 : a borítók nem támogatja úszás közben, mert a víz lesz alá szorult esetekben.Ha elfelejtette levenni, akkor töröld le egy ronggyal vagy nedves törlőkendő. 【Teljesítmény】 : Csak 0,1 mm vastagságú fenntartja i Watch eredeti választ, érzékenység, biztosítva a gyors alkalmazás elindítása.Az ügy véd a por, az ujjlenyomatot, a karcolások.A nagy felbontású átláthatóság, amely megtartja a fényes, színes kép minősége. 【Könnyű, hogy on/off】Ez az eset célja a pontos kivágások, hogy teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes kezelőszervek, gombok, érzékelők nézni funkciók.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak