FIFOR illóolaj Tároló Doboz, Fa Illóolajok Kijelző Szervező Állvány, tartó 5-15 ml-es Üveg Körömlakk Kollekció. (25 Slots)
Megújítva

FIFOR illóolaj Tároló Doboz, Fa Illóolajok Kijelző Szervező Állvány, tartó 5-15 ml-es Üveg Körömlakk Kollekció. (25 Slots)

HUF 4550.40

Rendelhető

【Kijelző A Gyűjtemény】 elég Nagy ahhoz, hogy boltba kijelző az összes esszenciális olajok, ideális fa display állványA 25-slot rendelkezőknek fedél, Fedő célja, hogy nyitva maradjon a 90 fokkal, nem veszi fel a számláló vagy a táblázat tér. 【Megbízható Minőségű】 100% - ban kézzel készített, kiváló minőségű természetes faanyag.Kényes folyamat, gyönyörű állapotban fennmaradt a fa erezete.Rezisztens, védi, illetve szervez a gyűjtemény az illóolajok. 【Több Használja 】 Ez a szervező, mely akár 25 üveg illóolaj, Kompatibilis 5 ml, 10 ml 15 ml üveg 10 ml-es Görgő Üveg.Pedig ez a szervező a tökéletes tárolási megoldást illóolajok, körömlakkok, kis olaj, üveg, vitaminok, valamint a kis növények, sokkal több. 【Elegáns Design】 A klasszikus, meleg, természetes hang remekül megfelel mindkét ház stílusú munka felületek.Az egyedi, fa, gabona minta nagyon szemet gyönyörködtető.Lehet festett, festett, gravírozott, hogy a szeretet, vagy élvezze a natúr, ahogy van. 【Helytakarékos Tökéletes Kijelző】 Több rekesz lehetővé teszi a tiszta, helytakarékos tárolás, vonzó bemutatása az illóolaj üveg.Védelmet nyújt az illóolaj a napfény, kiömlik, törés stb.Ez a fa vitrin fog gyűjteni a kis tételek szeretsz. 【Kijelző A Gyűjtemény】 elég Nagy ahhoz, hogy boltba kijelző az összes esszenciális olajok, ideális fa display állvány.A 25-slot rendelkezőknek fedél, Fedő célja, hogy nyitva maradjon a 90 fokkal, nem veszi fel a számláló vagy a táblázat tér. 【Megbízható Minőségű】 100% - ban kézzel készített, kiváló minőségű természetes faanyag.Kényes folyamat, gyönyörű állapotban fennmaradt a fa erezete.Rezisztens, védi, illetve szervez a gyűjtemény az illóolajok. 【Több Használja 】 Ez a szervező, mely akár 25 üveg illóolaj, Kompatibilis 5 ml, 10 ml 15 ml üveg 10 ml-es Görgő Üveg.Pedig ez a szervező a tökéletes tárolási megoldást illóolajok, körömlakkok, kis olaj, üveg, vitaminok, valamint a kis növények, sokkal több. 【Elegáns Design】 A klasszikus, meleg, természetes hang remekül megfelel mindkét ház stílusú munka felületek.Az egyedi, fa, gabona minta nagyon szemet gyönyörködtető.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak