Arca Gems-6 Állítja Szembe Ékszerek Bot Strassz Matrica, öntapadó Kristályok, Drágakövek Matricák Szem, Arc, Test, Eufória
Megújítva

Arca Gems-6 Állítja Szembe Ékszerek Bot Strassz Matrica, öntapadó Kristályok, Drágakövek Matricák Szem, Arc, Test, Eufória

HUF 2.00

Rendelhető

【DÍSZES MINTÁK】kap 6 színezett ékszer maszkokat, 10g vaskos csillogás 6 arcát ékszerek tervezés, elrendezés,-vonzó arc elrendezés tervezés, kedves, dekoratív kristály.Akkor lehet alkalmazni, az öntapadó drágaköveket, másolja a részt minták, vagy saját.Minden elrendezést kínál bőséges a kínálat, a drágakövek, a különböző formák, élénk színekkel, így lehet majd adjuk hozzá a elválasztja, mint ékezeteket vagy használja őket egyedül.
Széles KÖRBEN JÁTÉK ékszerek csillogó kristály matrica fér a gyerekek, mind a felnőttek. 【SZIKRÁZÓ CSILLOGÁS】 Olyan szép, s jó viselet, tökéletes fesztiválok, koncertek, rave, bulik, klubok, cosplay, jelmez, mutatós gem/ eufória smink forgatókönyv, Halloween, stb.
Széles KÖRBEN JÁTÉK szerv ékszerek teljesen LENYŰGÖZŐ!A különböző színek, minták, formák, valamint további stick-a kristályok lehetetlenné teszik, hogy nekem ez nem megy!Van elég színek, hogy adjunk egy kis splash, hogy a mindennapi megjelenését, valamint minden bling azok számára szórakoztató éjszakák. 【BIZTONSÁGOS, egyszerűen HASZNÁLHATÓ】Csillogó matricákkal készülnek a kiváló minőségű akril gyanta, valamint, ami biztonságosan használható az arc, a test.A matricák kibír minden jól utolsó amíg leveszem, de a bőr nagyon tiszta, száraz első, majd helyezze a matrica, ahol tisztítani, a helyén marad, minden nap.Lehet még úszni őket egy kicsit.Ezek elegendő egy-használat, valamint a hátsó oldalon a matrica szett ad egy újrafelhasználható javaslat újbóli kérelmet kell benyújtani, ha használni akarod őket újra. 【NAGY választék, MEGOSZTÁSA】Szép szett csillogó ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet!
Ez a készlet ad tonnányi, de még mindig elég, hogy ossza meg barátaival, vagy fesztivál szomszédok.Mindegyik külön-külön csomagolt (tökéletes a megosztás!!!) a drágakövek sok minden fényforrás.Szépen bemutatta, hogy ez egy nagyon ajándék-képes lehetőség.Tökéletes tündérek, illetve a sellők, valamint bárki mást, aki csak azt akarja, hogy csillog!A ragasztó jól működik tiszta, száraz bőrt, nem okoz irritációt.Mert a különböző monitorok minden számítógép, a képek, tárgyak, némileg különböző.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak