CAPHAUS Szín-Gumi Bevonatú Kettlebell Króm Fogantyú, Nagy Kereszt, Képzés, Hinták, testedzését, valamint Izom Gyakorlat, Súly elérhető:
Megújítva

CAPHAUS Szín-Gumi Bevonatú Kettlebell Króm Fogantyú, Nagy Kereszt, Képzés, Hinták, testedzését, valamint Izom Gyakorlat, Súly elérhető:

HUF 0.67

Rendelhető

Fokozza az erőt, állóképességet, valamint koordinációsNöveli a tüdő, a szív kapacitás.Megakadályozza a szív-érrendszeri betegségek, szívinfarktus, vagy a stroke.Munka teljes test, éget zsírt, majd a hang minden sovány izmok.Aktiválja a mag & stabilizálni izmaid - az aktív hasznosítás.Javítja a mozgás, gyorsaság, sebesség. ? KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ öntöttvas SZÍNES GUMI BEVONATOS KIVITELBEN - Minden kettlebell tartozékait több szín-kódolt vinil korrózió megelőzése érdekében, tartósság növelése, csökkenti a zajt, padló védelme, valamint fokozza a megjelenését.Ez a szett tartalmaz EGY 10 kg, 15 kg, 20 kg, EGY 25 lb, EGY 30 lb, EGY 35 lb-EGY 2-tier rack. ? SZÉLES, SIMA FOGANTYÚ - Sima, magas minőségű króm fogantyú a kettlebell súlyok biztosít kényelmes, biztonságos fogást a nagy ismétlés, ami kréta felesleges mind a férfiak, mind a nők. ? LAPOS fenekű A STABILITÁS érdekében - Lehetővé teszi a függőleges tároló, tökéletes kettlebell edzések, mint lázadó sor, kézen állni, szerelt pisztoly guggolás, illetve egyéb gyakorlatok. ? IDEÁLIS MINDEN korosztály VAGY NEMEK - A széles súlyok ideális bárki szeretnének javítani az erő, a hatalom, állóképességet keresztül egy sokoldalú kettlebell fitness rutin, amely hinta, deadlifts, guggolás, kap-up, és még sok más. ? 100% - os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA - büszkék Vagyunk arra, hogy a termékek biztosítunk, így tudjuk biztosítani azt, hogy a CAPHAUS szín-gumi bevonatú kettlebell megéri a pénzét!Az ügyfélszolgálati csapat készen áll, hogy segítsen minden lehetséges módon, hogy válaszol a kérdésedre.A súlyzó szett séta súlyok kivételes step aerobic, fogyás. ? KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ öntöttvas SZÍNES GUMI BEVONATOS KIVITELBEN - Minden kettlebell tartozékait több szín-kódolt vinil korrózió megelőzése érdekében, tartósság növelése, csökkenti a zajt, padló védelme, valamint fokozza a megjelenését.Ez a szett tartalmaz EGY 10 kg, 15 kg, 20 kg, EGY 25 lb, EGY 30 lb, EGY 35 lb-EGY 2-tier rack. ? SZÉLES, SIMA FOGANTYÚ - Sima, magas minőségű króm fogantyú a kettlebell súlyok biztosít kényelmes, biztonságos fogást a nagy ismétlés, ami kréta felesleges mind a férfiak, mind a nők.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak