Bőr Staming Meghatározott Bőr Kézműves Faragott Eszközök Bőr Nyomtatás Vágó Kés/Kalapács/Bőr Forgó Kés/Eszköz Tároló Doboz - (Szín:
Megújítva

Bőr Staming Meghatározott Bőr Kézműves Faragott Eszközök Bőr Nyomtatás Vágó Kés/Kalapács/Bőr Forgó Kés/Eszköz Tároló Doboz - (Szín:

HUF 6831.00

Rendelhető

Szín : 6 Db Nyomtatási EszközökModell száma : PG16. Szín : 6 Db Nyomtatási Eszközök.Modell száma : PG16. Bőr Staming Meghatározott Bőr Kézműves Faragott Eszközök Bőr Nyomtatás Vágó Kés/Kalapács/Bőr Forgó Kés/Eszköz Tároló Doboz Részletes paramétereket lásd a képet. Üdvözöllek a boltomban, barátom! Körülbelül szállítási határidő : 1. Mi a hajó, hogy az egész világon (kivéve a speciális okok miatt).Ha kell, lehet kapni rengeteg termékek egyszer, milyen sorrendben, mint küldünk önnek egy gyorsabb, logisztika. Ha különleges igénye van a csomag vámáru-nyilatkozat érték összeget , kérem, hagyjon üzenetet a megrendelése során, akkor köszönöm.Arról, hogy a termék : 1. Minden termék, akkor vizsgálja meg őket, mielőtt szállítás, csomag őket alatt elegendő védelmet. Nem számít, milyen hosszú idő után veszel, ha bármilyen kérdése van a termék használatát, illetve egyéb probléma, akkor lépjen kapcsolatba velünk általunk a minőségi szolgáltatás.Körülbelül ügyfél azonnali üzenetek : Általában azt fogja válaszolni, hogy az üzenetet a nap folyamán, hétfőtől szombatig.Ha nem kapja meg kellő időben a válasz, lehet, hogy a mi oldalunkon van, éjszaka, vagy egy ünnep, kérem, várjon egy ideig,Miután olvastam a tájékoztatás, válaszolunk, amint lehetséges.Hogy hálás lenne, ha lehetne csatolni a képeket, köszönjük szépen.2 : Ha nem elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi ad neked egy ésszerű megoldás, köszönöm.Elem részletek : Set típus : NOType a : NOMaterial : Fém, wood Model száma : PG16 Origin : Kína.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak