4DB Nagy Szatén Kalapját Alszik, Újrafelhasználható Szatén Puha Kalapját, a Haja ne Páratartalom. (fekete+kávé+ezüst+arany)
Megújítva

4DB Nagy Szatén Kalapját Alszik, Újrafelhasználható Szatén Puha Kalapját, a Haja ne Páratartalom. (fekete+kávé+ezüst+arany)

HUF 1349.10

Rendelhető

【Túlméretezett Szatén Kalap】Az átmérője ez a nagy szatén este kap körülbelül 15Nagy a gazdaság raszta hajú, göndör haj, természetes haj, haja, hullámok, hosszú haj, nos, ez, afro haj, rövid haj, updos.Tartja a különböző frizurák, amíg alszik, s megakadályozza, hogy száraz, kusza haj. 【Tovább Haj Hidratált】A puha szatén kap segít maximalizálni a nedvesség megtartását, majd hozzáteszi, ragyog, segít a haj marad gubancmentes, amíg forgolódnak, álmodban.Plusz, megakadályozza a hajhullást, valamint csökkenti a sima, fénylő törés, töredezett. 【Aludni Érdekel,】 Puha, vékony, sima, bőr-kialakítás úgy érzi, kényelmes alvás közben.Nem csúszik le a fejét, amíg alszom egész éjjel.Nem is olyan szűk, hogy elhagyja fojtogatás nyomai a fejét. 【Napi Essentials】lehet viselni, bármikor.Amellett, hogy használni, mint egy italra, azt is fel lehet használni, ha mosás arcod, bőrápolás, fodrászat, smink, a házimunka, a főzés, fürdés vagy pihenés itthon.Ez a fény, nem vehetek fel extra súlyt a fejed. 【Ideális Ajándék】A nagy szatén felső puha, kényelmes használni, nem számít, hogy mit.Ez egy ideális ajándék feleség, anya, barátnő, lányom 12 éves, az ünnepek alatt. 【Túlméretezett Szatén Kalap】Az átmérője ez a nagy szatén este kap körülbelül 15.Nagy a gazdaság raszta hajú, göndör haj, természetes haj, haja, hullámok, hosszú haj, nos, ez, afro haj, rövid haj, updos.Tartja a különböző frizurák, amíg alszik, s megakadályozza, hogy száraz, kusza haj. 【Tovább Haj Hidratált】A puha szatén kap segít maximalizálni a nedvesség megtartását, majd hozzáteszi, ragyog, segít a haj marad gubancmentes, amíg forgolódnak, álmodban.Plusz, megakadályozza a hajhullást, valamint csökkenti a sima, fénylő törés, töredezett. 【Aludni Érdekel,】 Puha, vékony, sima, bőr-kialakítás úgy érzi, kényelmes alvás közben.Nem csúszik le a fejét, amíg alszom egész éjjel.Nem is olyan szűk, hogy elhagyja fojtogatás nyomai a fejét. 【Napi Essentials】lehet viselni, bármikor.Amellett, hogy használni, mint egy italra, azt is fel lehet használni, ha mosás arcod, bőrápolás, fodrászat, smink, a házimunka, a főzés, fürdés vagy pihenés itthon.

A javaslat jellemzői

Size:
Approx. 15.7 inches (40cm)
Head Circumference:
It fits most people, the hair band is elastic
Cleaning:
Reusable, washable
Package includes:
2/4 pcs Satin Bonnets

Vevők, ahogy választanak