BTURYT Anti Sugárzás Ezüst Szál Szövet Vezető Faraday Ruhával EMI RFID Védelem Anyag Ruhák, Hogy Vagy RF/EMI/EMF/HA Blokkoló/Árnyékolás
Megújítva

BTURYT Anti Sugárzás Ezüst Szál Szövet Vezető Faraday Ruhával EMI RFID Védelem Anyag Ruhák, Hogy Vagy RF/EMI/EMF/HA Blokkoló/Árnyékolás

HUF 1.33

Rendelhető

☞[ árnyékolás] : a pajzs RF / EMI / EMF / HA a kábel, kapcsoló dobozok, más sugárzás forrásai, valamint a különböző elektromágneses hullámok, mint a Bluetooth, légkondicionáló, fogyasztásmérők, jel tornyok, mobiltelefonok, routerek, mikrohullámú sütő pedig frekvenciájú elektromos mezőHatékonyan pajzs magas frekvenciájú elektromágneses anyagok.Az anti-szivárgás hatása kiváló, az árnyékolás hatása szinte tökéletes. ☞[Ezüst szál anyag] : Vákuum szervezésével porlasztott ezüst-bevonatú poliészter szövet.Ez egy rendkívül vezető rugalmas anyag, nagyon puha.Lehet tisztítani a hideg vagy meleg vízben, semleges mosószerrel.Nem fehéríthető!. ☞[Nagy vezetőképességű] : Felületi ellenállás : az alábbi 0.03 ohm, az átlagos csillapítás a 30 MHz, hogy 18 GHz 85 d B.Az árnyékolás teljesítmény-tól 10 MHz-es vagy 5 GHz-es. ☞[Egyéni Hosszúságú] : a szélessége A termék 150cm (59.Ha kell, pontosabb vagy folyamatos hossza, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Ellenkező esetben küldünk minden egyes darab a méretet választja.Ez az anyag nagyon könnyen vágható, majd varrjuk össze. ☞[Alkalmazandó forgatókönyvek] : a gyártás során Használt sugárvédelmi ruhák, munka ruha, alkalmi ruha, pizsama, fehérnemű, lakástextil, majd érintse meg a képernyő kesztyűt.Azt is fel lehet használni, hogy lezárja a bőr táska, pénztárca, valamint bankkártyás táskák, vagy hogy egy kis táska mobil telefonok, intelligens kulcs, vagy bármely elem, hogy elfogadja, vagy továbbítja a jeleket, hogy megakadályozza az információ szivárgás, valamint az információs lopás. ☞[ árnyékolás] : a pajzs RF / EMI / EMF / HA a kábel, kapcsoló dobozok, más sugárzás forrásai, valamint a különböző elektromágneses hullámok, mint a Bluetooth, légkondicionáló, fogyasztásmérők, jel tornyok, mobiltelefonok, routerek, mikrohullámú sütő pedig frekvenciájú elektromos mező.Hatékonyan pajzs magas frekvenciájú elektromágneses anyagok.Az anti-szivárgás hatása kiváló, az árnyékolás hatása szinte tökéletes. ☞[Ezüst szál anyag] : Vákuum szervezésével porlasztott ezüst-bevonatú poliészter szövet.Ez egy rendkívül vezető rugalmas anyag, nagyon puha.

A javaslat jellemzői

Product name:
anti-radiation fabric, silver fiber fabric
Function:
anti-radiation, anti-static
Composition and content:
polyester cloth silver-plated
Width:
150 cm (59.05in)
package:
1X anti-radiation fabric:
prompt:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that your style is the same as shown in the picture.:
Before leaving the factory, all products are strictly tested. If you have any questions or concerns when receiving or using the package, please feel free to contact our after-sales service team. We have professional staff to provide you with satisfactory service. :

Vevők, ahogy választanak