METT Cég Wc Kefe, Bambusz Padló, Wc-csésze Ecsettel Alap Tisztító Kefe a Háztartási Fürdőszoba Kiegészítők, Ajándék (Szín : a képen)
Megújítva

METT Cég Wc Kefe, Bambusz Padló, Wc-csésze Ecsettel Alap Tisztító Kefe a Háztartási Fürdőszoba Kiegészítők, Ajándék (Szín : a képen)

HUF 3.33

Rendelhető

1 Mély tisztítás : Ez a wc kefe tulajdonosa erős, tartós, de leginkább alkalmas nagy tisztítás. A lágy, puha sörték vannak elég ahhoz, hogy az ecset könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb.Tartsa a wc gyönyörű, szúrós.A szellőzés tervezés hatékonyan megakadályozza, hogy tiszta a levegő. Ergonómia : Az ergonomikus, több, ergonómiai, illetve sokkal kényelmesebb, hogy tartsa. Fürdőszoba dekoráció : modern design egyezik bármely fürdőszoba dekoráció. Alkalmas : Egészségügyi ecset jó tisztító eszköz sok helyen (például otthon, iroda, hotel, kollégium, stb. Mély tisztítás : Ez a wc kefe tulajdonosa erős, tartós, de leginkább alkalmas nagy tisztítás. A lágy, puha sörték vannak elég ahhoz, hogy az ecset könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb.Tartsa a wc gyönyörű, szúrós.A szellőzés tervezés hatékonyan megakadályozza, hogy tiszta a levegő. Ergonómia : Az ergonomikus, több, ergonómiai, illetve sokkal kényelmesebb, hogy tartsa. Fürdőszoba dekoráció : modern design egyezik bármely fürdőszoba dekoráció. Alkalmas : Egészségügyi ecset jó tisztító eszköz sok helyen (például otthon, iroda, hotel, kollégium, stb.Kapcsolatos értékesítés utáni szolgáltatás : minden wc kefe vadonatúj, jó minőségű, minden wc kefe gondosan ellenőrzött, kipróbált, mielőtt küldik ki; ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, a kérdés az lesz, hogy 24 órán belül solve1. Mély tisztítás : Ez a wc kefe tulajdonosa erős, tartós, de leginkább alkalmas nagy tisztítás. A lágy, puha sörték vannak elég ahhoz, hogy az ecset könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb.Tartsa a wc gyönyörű, szúrós.A szellőzés tervezés hatékonyan megakadályozza, hogy tiszta a levegő. Ergonómia : Az ergonomikus, több, ergonómiai, illetve sokkal kényelmesebb, hogy tartsa. Fürdőszoba dekoráció : modern design egyezik bármely fürdőszoba dekoráció. Alkalmas : Egészségügyi ecset jó tisztító eszköz sok helyen (például otthon, iroda, hotel, kollégium, stb.fekete fürdőszoba decorbathroom scrubbersilicone bowltoilet dugattyút, majd ecsettel settoilet tál, ecset, valamint holderblack fürdőszoba accessoriestoilet kefe tartó[Minőségbiztosítási] 100% - os magas minőségű, kérem, legyen nyugodt vásárolni, nem kell vállal kockázatot, ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, kérdezzen a "Q&A" modul, válaszolni fogunk időben.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak