KEppd Rozsdamentes Acél Üveg Kilincs, Kereskedelmi Kör Pajta Ajtó, Fa Ajtó, Tolóajtó Fogantyú, 9 Méretek (Méret : 1200 * 800mm)
Megújítva

KEppd Rozsdamentes Acél Üveg Kilincs, Kereskedelmi Kör Pajta Ajtó, Fa Ajtó, Tolóajtó Fogantyú, 9 Méretek (Méret : 1200 * 800mm)

HUF 5832.00

Rendelhető

★Könnyen telepíthető : Az üveg kilincs készlet tartalmaz minden szükséges hardver telepítése az ajtónCsak fúrjon két lyukat az ajtón, használhatod a két csavart, hogy csatlakozzon a fogantyút, majd ujját húzza össze. ★Kiválasztott, kiváló minőségű 304 rozsdamentes acél anyag, anti-rozsda anti-korróziós, a fogantyú felület kezelt, polírozott vezeték rajz folyamat, gyönyörű, tartós. ★Körben használják : telepíthető beltéri ajtók vagy kültéri ajtók, vagy különböző anyagok, beleértve a fa, üveg, vagy alumínium ajtók.A fogantyú felhasználható ajtók, kapuk, garázs, pajták, istállókat, szekrények, tolóajtók, stb. ★Csomagolás tartalmazza : 1 kilincs, valamint a szerelési tartozékok, csak a hardver értékesített, nem beleértve az ajtót. ★Ha vannak hiányzó részek, vagy a kárt, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi adja ki újra, amint lehetséges. ★Könnyen telepíthető : Az üveg kilincs készlet tartalmaz minden szükséges hardver telepítése az ajtón.Csak fúrjon két lyukat az ajtón, használhatod a két csavart, hogy csatlakozzon a fogantyút, majd ujját húzza össze. ★Kiválasztott, kiváló minőségű 304 rozsdamentes acél anyag, anti-rozsda anti-korróziós, a fogantyú felület kezelt, polírozott vezeték rajz folyamat, gyönyörű, tartós. ★Körben használják : telepíthető beltéri ajtók vagy kültéri ajtók, vagy különböző anyagok, beleértve a fa, üveg, vagy alumínium ajtók.A fogantyú felhasználható ajtók, kapuk, garázs, pajták, istállókat, szekrények, tolóajtók, stb. ★Csomagolás tartalmazza : 1 kilincs, valamint a szerelési tartozékok, csak a hardver értékesített, nem beleértve az ajtót. ★Ha vannak hiányzó részek, vagy a kárt, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi adja ki újra, amint lehetséges.A népszerűsége a tolóajtók a lakberendezési, a kereslet a tolóajtó kiegészítők is növekszik.a termék leírása : ★Termék neve : kilincs★Stílus : egyszerű, modern★Anyag : 304 rozsdamentes acél★Szín : Ezüst★Folyamat : Polírozás, illetve vezeték rajz folyamat★Teljes hossz : 500*300 mm-es, 600*360mm, 600*400 mm, 800*500mm, 800*600, 1000*700mm, 1000*800mm, 1200*800mm, 1200*900mm★Alkalmazandó ajtó típusok : fa ajtók, pajta ajtó, fém ajtó, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak