Fém GN-2 Gyűrűt Kap a Ricoh GR IIIX rakj fel X GR3X Fényképezőgép, Tartalék Akcentussal Gyűrű Kamera Lencséje Dekoráció (Fekete)
Megújítva

Fém GN-2 Gyűrűt Kap a Ricoh GR IIIX rakj fel X GR3X Fényképezőgép, Tartalék Akcentussal Gyűrű Kamera Lencséje Dekoráció (Fekete)

HUF 935.10

Rendelhető

【GN-2 Gyűrűt Kap】 : úgy Tervezték, hogy GRIIIX GR IIIX(csak)Készült Kiváló Minőségű Alumínium Ötvözetből. 【Könnyen használható】 : Könnyű telepítés, eltávolítás. 【Díszíteni, valamint Védi a kamera】 : Adja meg a kamera egy egyedi megjelenés, illetve, hogy vonzóbbá. 【Tartalék Gyűrű】 : Ha gyakran elveszíti az eredeti gyűrűt, akkor a fém gyűrűvel, mint egy tartalék is díszítik a kamera. 【Cserélje ki az Eredeti Gyűrű】 : Cserélje ki a Ricoh GN-2 Gyűrűt Kap.Fém Gyűrűt Kap a Ricoh GR IIIX rakj fel X GR3 X,Cserélje ki GN-2 Eredeti Ring If gyakran elveszíti az eredeti gyűrűt, akkor a fém gyűrűvel, mint egy tartalék is díszítik a kamera.Adja meg a kamera egy egyedi megjelenés, illetve, hogy vonzóbbá.Termék Kiemeli, Kifejezetten a Ricoh GR IIIx Díszíti a kamera lencse Védi az objektív hordó külső Készült kiváló minőségű alumínium ötvözet helyett Ricoh GN-2 gyűrűt kap Négy színben kapható : kék, fekete, zöld, piros Csomag Méret : 85x85x15mm Anyag : Alumínium Ötvözet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak