30db Gyerekek Festmény Kefe Szett, Szivacs Bélyegző Gyermekek Festmény Meghatározott, DIY Hab Kefék Művészet, Kézműves, Rajz Eszközök,
Megújítva

30db Gyerekek Festmény Kefe Szett, Szivacs Bélyegző Gyermekek Festmény Meghatározott, DIY Hab Kefék Művészet, Kézműves, Rajz Eszközök,

HUF 3.00

Rendelhető

✔【Magas Minőségű Anyag】Minden 30db gyerekek festmény kefe szett anyag biztonságos, nem mérgező, de a kefe készült szivacs, amely puha, kényelmes, biztonságos a gyermekek számára, hogy használja ✔【Motiválni A Képzelet, A Kreativitás】Ez a festmény öltöny motiválja a képzelet, a kreativitás, a gyermekek, őket javítani képes a korai szakaszban. ✔【Egyszerű, Tiszta, Száraz】Ezek a szivacs bélyeg lehet újrafelhasználása egyszerű, tiszta, száraz helyen, hogy a tisztítása, valamint a tartalék kényelmes, biztonságos mosható ismételt felhasználása. ✔【Fejleszteni Gyerek Ujját Motoros Készségek 】Festmény testmozgás is segíthet a gyerekeknek, hogy erősítse az izmokat a kezét, majd kihasználni jól cselekvési készség fejlesztése kézügyesség. ✔【Alkalmas】30db gyerekek festmény kefe készlet alkalmas kisgyermekek művész 2-6, hadd fedezze fel létrehozva különböző minta, forma, a rendelkezésre álló eszközöket, valamint alkalmas a Karácsony, a Hálaadás, Születésnap,Ballagás, mind a gyerekek, mind a felnőttek festmény szüksége van. ✔【Magas Minőségű Anyag】Minden 30db gyerekek festmény kefe szett anyag biztonságos, nem mérgező, de a kefe készült szivacs, amely puha, kényelmes, biztonságos a gyermekek számára, hogy használja. ✔【Motiválni A Képzelet, A Kreativitás】Ez a festmény öltöny motiválja a képzelet, a kreativitás, a gyermekek, őket javítani képes a korai szakaszban. ✔【Egyszerű, Tiszta, Száraz】Ezek a szivacs bélyeg lehet újrafelhasználása egyszerű, tiszta, száraz helyen, hogy a tisztítása, valamint a tartalék kényelmes, biztonságos mosható ismételt felhasználása. ✔【Fejleszteni Gyerek Ujját Motoros Készségek 】Festmény testmozgás is segíthet a gyerekeknek, hogy erősítse az izmokat a kezét, majd kihasználni jól cselekvési készség fejlesztése kézügyesség. ✔【Alkalmas】30db gyerekek festmény kefe készlet alkalmas kisgyermekek művész 2-6, hadd fedezze fel létrehozva különböző minta, forma, a rendelkezésre álló eszközöket, valamint alkalmas a Karácsony, a Hálaadás, Születésnap,Ballagás, mind a gyerekek, mind a felnőttek festmény szüksége van.Ez a készlet a szivacs, kefe a különböző méretű, formájú.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sponge Stamp
Color:
As photo shown
Material:
Plastic+Sponge
Quantity:
30pcs/ suit (5 x flower type sponge brush, 4 x sponge painting brush,3 x flat brush, 3 x painting brush, 6 x stamp, 4 x sponge stamp, 1 x sponge, 4 x graffiti brush):
Function:
This sponge pigment brush has various brush shape and size, can help children to strengthen the hand and fingers' muscular also to exploit fine action skill. Make them motivate their imagination and creativity, let them understand the world by graffiti. It is the best perfect gift for children.
Package List:
5 x Flower Type Sponge Brush4 x Sponge Painting Brush3 x Flat Brush3 x Painting Brush6 x Stamp(Random Color)
4 x Sponge Stamp1 x Sponge4 x Graffiti Brush :

Vevők, ahogy választanak