EXIT82ART - Gumi Alátétek, sor 6. Nedvszívó. Vicces, Inspiráló Idézetek Az Irodából. Kézzel Készített Austinban, Texas-ban.
Megújítva

EXIT82ART - Gumi Alátétek, sor 6. Nedvszívó. Vicces, Inspiráló Idézetek Az Irodából. Kézzel Készített Austinban, Texas-ban.

HUF 1799.10

Rendelhető

HAT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ gumi italt alátétekCélja, & Nyomtatott Austinban, Texas-ban.ÉLÉNK, TELJES VÉRZÉS grafika alkalmazott a felszínen a hullámvasút, szóval, hogy ők soha nem halványul, repedés, vagy a héja.Hőálló, cseppálló, vakarják a bizonyíték, a maximális tartósság.Soha nem halványul, repedés, vagy a héja.MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ!.A TÖKÉLETES AJÁNDÉK bármilyen alkalomra!Minden hullámvasút kb.5" X 3,5" X 1/8" vastag.A gumi alátétek 100% - ig nedvszívó, így nem kell aggódnia, hogy idegesítő, ital, gyűrűk, a drága bútorok.A nagy felbontású grafika nyomtatása közvetlenül a felszínen a hullámvasutak, így sosem fog eltűnni, vagy húzza le.Ők is, mosogatógépben mosható!.Kezdeni, a legmodernebb nyomtatási eljárás, amelynél a legmagasabb minőségi szélét grafikai sokszorosítás.A képek a hullámvasút soha nem halványul, repedés, vagy a héja.Ezeket fel lehet használni, vagy a szabadban, illetve a megfelelő ellátás utóbbi években!.Azok a lehetetlen eltávolítani kondenzációs gyűrűk a bútorok lesz a múlté!Védi a drága beruházási ezekkel a szuper jó beszélgetés darab.Minden hullámvasút nyitott cella fekete gumi, csúszásmentes hátlap, hogy nem csak védi a bútor karcolások, de azt is megakadályozza, hogy az ital csúszik el.Adsz ezek, mint egy ajándék?Itt a megoldás!A gumi italt poháralátét szett gyere már be van csomagolva, egy kézműves csíkos díszdobozban.Ezek a nagy beszélgetés darab a tökéletes ajándék te vagy, akit szeretsz!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak