UXZDX CUJUX Fali Polc - Lóg Bejárat a Polc, Fa Modern Megjelenítési lakberendezés Bútor, 83.5x16x16cm (Méret : 83.5x16x16cm)
Megújítva

UXZDX CUJUX Fali Polc - Lóg Bejárat a Polc, Fa Modern Megjelenítési lakberendezés Bútor, 83.5x16x16cm (Méret : 83.5x16x16cm)

HUF 2.67

Rendelhető

★ Anyaga : fa5 * 16 * 16 cm-es. ★ Praktikus tároló, sokoldalú, több helyszínen, zöld cserepes növények, hogy a falak, élénkebb. ★ Használhatja a falra szerelhető, padlón-álló berendezés, hogy a kreativitás, ahol tetszik. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet.5 * 16 * 16 cm-es. ★ Praktikus tároló, sokoldalú, több helyszínen, zöld cserepes növények, hogy a falak, élénkebb. ★ Használhatja a falra szerelhető, padlón-álló berendezés, hogy a kreativitás, ahol tetszik. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet.Termék Kategória : Polcok, Tároló Shelves Material : fa.5 * 16 * 16 cm-es.Praktikus tároló, sokoldalú, több helyszínen, zöld cserepes növények, hogy a falak, élénkebb.Alkalmas : konyha, otthon, bathroom Made a valódi fa, megtartja a meleget a naplót, tiszta, szép.A természetes összetevőkből álló fa viasz, olaj táplálja a fát, s ne takarja el az eredeti textúra a fa.Gazdag, színes, változatos méretű, szabadon combinable, hogy megfeleljen a különböző tárolási igényeinek.Megjegyzés : Ez a termék tartalmazza a polcokon.Más termékek nem az értékesítési területen. Mivel a fény különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. Kérem, engedje meg, 0.5-2 cm különbségek miatt kézi mérés.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak