Ágy Tárolók szemhéjakkal Nem Szőtt Cipzáras Tároló Kockák Szekrényben Szervezők, valamint Tároló, táska, Ruhák, Ágynemű (Függőleges)
Megújítva

Ágy Tárolók szemhéjakkal Nem Szőtt Cipzáras Tároló Kockák Szekrényben Szervezők, valamint Tároló, táska, Ruhák, Ágynemű (Függőleges)

HUF 0.67

Rendelhető

NEM SZŐTT SZÖVET : A nagy tároló táska készült, nem szőtt szövet, amely lélegző nélkül sajátságos illata vanBiztonságos, tartós.Mert a vízhatlan funkció, könnyen tisztítható.LÁTHATÓ ABLAK : az első a tároló táska, van egy részben átlátszó design, hogy kényelmes, meg kell szervezni találni.A cipzárral nyitható meg az egész fejjel, hogy tegye elemek könnyebben.INTÉZKEDÉS (KB) : A takarót, tároló zsák 3 méret típus : 18.A kettős oldala puha fogantyú, könnyen hordozható, mozgás.MULTI-HASZNÁLAT : A nagy tároló táska nagyon tárolására alkalmas paplanok, takarók, paplanok, paplanok, ruhák stb.Lehet helyezni a szekrényben, vagy az ágy alatt.Ez is egy jó segítő ház-mozgó át a tárgyakat.MI van A DOBOZBAN : van egy tároló táska.Ami könnyen hajtogatott egy kis méretű, tárolt, egy fiókban, szekrényben, csomagtartóban, a megtakarítás több hely. @ Anyaga : Nem Szőtt Szövet @ Szín : Szürke / Sötétkék @ Méret (Kb.) : Függőleges : 18. Vízszintes : 23. Extra Nagy : 27.7"/50cm szélesség x 11. (további információt a képen) @ Design : Tároló Szervező, Visibel Ablak, Steppelt, Összecsukható, Vízálló, Lélegző, Cipzár Clousre, Kettős Kezelni. @ Csomag : 1 * Tároló Táska.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak