Baoblaze Átlátszó Hüllő, Pók, Etetés Tenyésztési Doboz, Tartály
Megújítva

Baoblaze Átlátszó Hüllő, Pók, Etetés Tenyésztési Doboz, Tartály

HUF 2.33

Rendelhető

Készült, magas minőségű , ,, tartós használatraSzellőző kialakítás, hogy győződjön meg arról, légi forgalomban.Jól átlátható, alkalmas , szöcske, százlábú, skorpió, valamint az egyéb kis állat.A Tenyésztési doboz könnyen tisztítható, majd többször is használhatóak.Sima felület nem sorja,gyengéd, az állatok bőre.Két lyukat a doboz nyújt kiváló szellőzés hatás, hagyd, hogy a kis állat egy friss levegőt.Leírás : - Készült, magas minőségű , ,, tartós használatra. - Szellőző kialakítás, hogy győződjön meg arról, légi forgalomban. - Jól átlátható, alkalmas , szöcske, százlábú, skorpió, valamint az egyéb kis állat. - A Tenyésztés doboz könnyen tisztítható, majd többször is használhatóak.Sima felület nem sorja,gyengéd, az állatok bőre. - Két lyukat a doboz nyújt kiváló szellőzés hatás, hagyd, hogy a kis állat egy friss levegőt.Specifikáció : - Anyagok : - Méret : kb.11 inch - Méret : kb.03 inch Package Tartalma : 2 Db Tenyésztési Box Note : Mivel a méret felett mérik kezét, a méret a tényleges tétel lehet, hogy kicsit más a méret felett.Annak a fényhatások, monitor beállítások, stb.Lehet, hogy someslight különbség a színtónus a képek, illetve a tényleges tétel.Sok éves tapasztalattal árusítás online, vagyunk összpontosíthatunk a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.

A javaslat jellemzői

- Material:
- Size:
approx.10.5x8x13cm/4.13x3.14x5.11 inch
- Size :
approx.10.5x8x25.5cm/4.13x3.14x10.03 inch
Package Includes:
2 Pieces Breeding Box:
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above.:
Dueto the lighting effects, monitor settings, etc. There could be someslight difference in the color tone of the pictures and the actual item.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Vevők, ahogy választanak