ABOOFAN 4 db Üveg Matrica PVC Halloween Témájú Design Rajzfilm Pumkin Boszorkány, Vérfarkas, Lapos Meleg Sajtolás Matricák (Vegyes Szín)
Megújítva

ABOOFAN 4 db Üveg Matrica PVC Halloween Témájú Design Rajzfilm Pumkin Boszorkány, Vérfarkas, Lapos Meleg Sajtolás Matricák (Vegyes Szín)

HUF 839.70

Rendelhető

Kreatív Halloween témájú tervezése, biztosítása, a népszerűségeTermék : Egy nagy ajándék választás, hogy barátok, család, gyerekek, stb.Könnyű bot, majd távolítsa el, anélkül, hogy bármilyen nyomot.Készült prémium minőségű anyag, tartós, praktikus a hosszú távú használatra.Alkalmazható bármilyen sima felületre, mint például a padló -, fal -, üveg ajtó, ablak, ablak, kerámia csempe a konyha vagy a fürdőszoba, háztartási készülék, klíma, valamint a karosszéria.ABOOFANDescription Ez poduct készült prémium minőségű PVC anyag, tartós, praktikus, hosszú távú használatra, kreatív halloween témájú tervezése, biztosítása, a népszerűsége.Alkalmazható bármilyen sima felületre, mint például a padló -, fal -, üveg ajtó, ablak, ablak, kerámia csempe a konyha vagy a fürdőszoba, háztartási készülék, klíma, valamint a karosszéria.Hozzon létre egy regény egyfajta vizuális benyomást.Jellemzők - Szín : Vegyes Szín. - Méret : Kb 20x9x0. - Könnyű bot, majd távolítsa el, anélkül, hogy bármilyen nyomot. - Kreatív Halloween témájú tervezése, biztosítása, a népszerűsége. - Készült prémium minőségű anyag, tartós, praktikus a hosszú távú használatra. - Egy nagy ajándék választás, hogy barátok, család, gyerekek, stb. - alkalmazható bármilyen sima felületre, mint például a padló -, fal -, üveg ajtó, ablak, ablak, kerámia csempe a konyha vagy a fürdőszoba, háztartási készülék, klíma, valamint a karosszéria.Csomag, Beleértve 4 x beállítja a PVC ablak matrica.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak