Dobó Retro Király Flakont Kezelni, Parafa Nagy kapacitású Dobó Kerámia Teáskanna a Gyümölcslé, Tej, Hideg-Meleg Italok(60.8 Oz)
Megújítva

Dobó Retro Király Flakont Kezelni, Parafa Nagy kapacitású Dobó Kerámia Teáskanna a Gyümölcslé, Tej, Hideg-Meleg Italok(60.8 Oz)

HUF 2.67

Rendelhető

★Klasszikus Megjelenés, Könnyű Használat : Ez könnyű önteni, tartós, elegáns dobó nagy részére semmilyen italt ★Az üveg funkciók 60.8 oz a kapacitás, ami több mint elég a gyümölcslevek, forrázott tea, vagy egyéb italok, amelyek célja az egész családot, vagy a vendégeket!. ★Ideális szolgálni víz, bor, tej, gyümölcslé, ice tea, Koktél, vagy kedvenc italával. ★Tökéletes elem szórakoztató, illetve ajándékozás. ★Hatály : mikrohullámú sütő/sütő/mosogatógép/disinfector (cork nem lehet tenni a mikrohullámú sütő/disinfector/mosogatógép). ★Klasszikus Megjelenés, Könnyű Használat : Ez könnyű önteni, tartós, elegáns dobó nagy részére semmilyen italt. ★Az üveg funkciók 60.8 oz a kapacitás, ami több mint elég a gyümölcslevek, forrázott tea, vagy egyéb italok, amelyek célja az egész családot, vagy a vendégeket!. ★Ideális szolgálni víz, bor, tej, gyümölcslé, ice tea, Koktél, vagy kedvenc italával. ★Tökéletes elem szórakoztató, illetve ajándékozás. ★Hatály : mikrohullámú sütő/sütő/mosogatógép/disinfector (cork nem lehet tenni a mikrohullámú sütő/disinfector/mosogatógép).Név : Vízforraló/Pitcher Material : kerámia + cork Capacity : 1800ml (60. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, lesz egy hiba körülbelül 0-1 cm, kérjük, understand2. Nincs más elem, kivéve, hogy a termék a termék photo3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, értsd meg. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű.A méret mért kézzel.Minden változó eltérő lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.Dobó Nagy Limonádé Jeges Tea, Tej, Koktélok, valamint több Italok.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak