Otthoni Biztonsági Kamerák, Video Felbontás 1280 x 960 Baba figyelő Kamera Vízálló 350 Fokos Panoráma Beszélgetni Családi (US Plug)
Megújítva

Otthoni Biztonsági Kamerák, Video Felbontás 1280 x 960 Baba figyelő Kamera Vízálló 350 Fokos Panoráma Beszélgetni Családi (US Plug)

HUF 5751.00

Rendelhető

Vezeték nélküli Távfelügyeleti : vezeték nélküli eszközök, például mobiltelefonok, számítógépek távolról monitor nézni minden történik ebben a jelenetben az érdekel, bármikor, bárhol a kezétAutomatikus Váltás az Infravörös éjjellátó : A wifi smart nettó kamera nem torzítja, s eltéríteni a színek a nap folyamán, hogy javítsa a szín tisztaságát a nap folyamán, de nem tántorít színek találkozásánál az éjszakai árnyak elérni, világos, éjjel-nappal megfigyelés.Vízálló akció Esős Napok : A kamera otthoni biztonsági szuper vízálló pedig még normálisan működik nehéz körülmények között.Valós idejű Hang Kaputelefon : A biztonsági kamera egy kétirányú intercom funkció, ami megkönnyíti a kommunikációt, mint egy nulla távolság beszélgetés, csevegés családi bármikor, bárhol. 350 Fokos Panoráma Betekintési Szög : Az smart security a fényképezőgép fogad kettős motor labda fejét, amely képes ellenőrizni a szabad forgatás a készüléket, fel, le, balra vagy jobbra.A vízszintes látószög 350 fokos, a függőleges betekintési szög 110 fok, amely átfogóbb érdekel. Automatikus Váltás az Infravörös éjjellátó : A wifi smart nettó kamera nem torzítja, s eltéríteni a színek a nap folyamán, hogy javítsa a szín tisztaságát a nap folyamán, de nem tántorít színek találkozásánál az éjszakai árnyak elérni, világos, éjjel-nappal megfigyelés. 350 Fokos Panoráma Betekintési Szög : Az smart security a fényképezőgép fogad kettős motor labda fejét, amely képes ellenőrizni a szabad forgatás a készüléket, fel, le, balra vagy jobbra.A vízszintes látószög 350 fokos, a függőleges betekintési szög 110 fok, amely átfogóbb érdekel. Valós idejű Hang Kaputelefon : A biztonsági kamera egy kétirányú intercom funkció, ami megkönnyíti a kommunikációt, mint egy nulla távolság beszélgetés, csevegés családi bármikor, bárhol. Vezeték nélküli Távfelügyeleti : vezeték nélküli eszközök, például mobiltelefonok, számítógépek távolról monitor nézni minden történik ebben a jelenetben az érdekel, bármikor, bárhol a kezét. Vízálló akció Esős Napok : A kamera otthoni biztonsági szuper vízálló pedig még normálisan működik nehéz körülmények között.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak