LUOZZY Kutya Szobatiszta Tálca Kutya Wc-Képzés Pad tartó Kutyák Anti-Dia Alom Tálcát Pet Supplies (Kék 18.1 x 14.9 Hüvelyk)
Megújítva

LUOZZY Kutya Szobatiszta Tálca Kutya Wc-Képzés Pad tartó Kutyák Anti-Dia Alom Tálcát Pet Supplies (Kék 18.1 x 14.9 Hüvelyk)

HUF 1.33

Rendelhető

A Termékek Ez a kiskutya képzés bili tálca a csillagos kék színe, a mérete körülbelül 18.96 cm/46*38 CM, ésszerű hely a háziállatok, hordozható, kényelmes használni.Kisállat Kiegészítők . Ez a kiskutya wc-képzés tálca nem csak lehet, használja kicsi vagy közepes méretű kutyák otthon, iroda, konyha, fürdőszoba, stb., de azt is illik a nyúl, tengerimalac, hörcsög, totoro, kutyák, valamint egyéb, a kis állatokat.Kreatív Tervezés . A beltéri kiskutya szobatisztaság tálca, két rétegű műanyag szerkezet, könnyen tisztítható, levehető rács design, nem könnyen felhalmozni vizelet.Gyakorlati haszna . Ez a szobatisztaság tálca kis kutyák műanyag alsó háló, hogy megakadályozzák a kis állat méterre ragadva, levehető rács típusa kialakítás, könnyen tisztítja, így a kisállat egy tiszta, kényelmes otthon. Ez a műanyag kutya wc-vel készült prémium PP anyag, tartós, biztonságos, hosszú ideig használható, nem könnyű megtörni, valamint deformálódik. Ez a kiskutya képzés bili tálca a csillagos kék színe, a mérete körülbelül 18.96 cm/46*38 CM, ésszerű hely a háziállatok, hordozható, kényelmes használni.Kisállat Kiegészítők . Ez a kiskutya wc-képzés tálca nem csak lehet, használja kicsi vagy közepes méretű kutyák otthon, iroda, konyha, fürdőszoba, stb., de azt is illik a nyúl, tengerimalac, hörcsög, totoro, kutyák, valamint egyéb, a kis állatokat.Kreatív Tervezés . A beltéri kiskutya szobatisztaság tálca, két rétegű műanyag szerkezet, könnyen tisztítható, levehető rács design, nem könnyen felhalmozni vizelet.Gyakorlati haszna . Ez a szobatisztaság tálca kis kutyák műanyag alsó háló, hogy megakadályozzák a kis állat méterre ragadva, levehető rács típusa kialakítás, könnyen tisztítja, így a kisállat egy tiszta, kényelmes otthon. Ez a műanyag kutya wc-vel készült prémium PP anyag, tartós, biztonságos, hosszú ideig használható, nem könnyű megtörni, valamint deformálódik.Ez a kiskutya képzés bili tálca a csillagos kék színe, a mérete körülbelül 18.96 cm/46*38 CM, ésszerű hely a háziállatok, hordozható, kényelmes használni.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak