Prettyou Kézzel-Acetát francia Design teknősbékahéj Hosszúkás Luxus, Divat Kiegészítők, hajcsat Karom a Nők, a Csomag 2 (teknősbékahéj)
Megújítva

Prettyou Kézzel-Acetát francia Design teknősbékahéj Hosszúkás Luxus, Divat Kiegészítők, hajcsat Karom a Nők, a Csomag 2 (teknősbékahéj)

HUF 8784.00

Rendelhető

【NAGY ANYAGOK】 : ahhoz Képest, akril műanyag haj klipek, az acetát szál egy fejlettebb anyag, amely mindig használható, kiváló minőségű napszemüvegek, hajtűket, állkapocs karmokat, haj hajcsatA jellemzők az anyag kényelmes viselet, kis súly, magas keménységű, jó fényes, tartósság, szép stílus, és nem könnyen deformálódik után viseli. 【MÉRET & MENNYISÉG】 : Teljes hossz 9cm/3.5 hüvelyk, csatot hossza 7 cm/2.7, Csomag, 2, 5 cm. 【EGYEDÜLÁLLÓ & KÉZZEL készített】 : Klasszikus, Elegáns Teknős Shell kifejezések be ez a haj karom klip tud alkalmazkodni mindenféle alkalmakra.Az anyagok behozott Olaszország, célja, Franciaországban, kézzel gyártott Kínában.Minden egység csiszolt kézzel.Így nem pontosan ugyanazt a mintát a-acetát haj díszek a világon. 【VÍZÁLLÓ】 : vízálló, a színe nem fakul, nem számít, milyen hosszú a víz.Ez lehet mosni, tisztítani.Nem kell aggódni a vízszigetelő egyáltalán. 【Doboz DOBOZ】 : A haj kiegészítők kerülnek szilárd rovatot, amennyiben a kárt, por, illetve a szállítás során.Ez is lehet használni, mint egy ajándék doboz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak