Autó Hullámvasút, a pohártartó Italok Nedvszívó Kerámia Alátétek a Parafa Bázis, Alkalmas Univerzális Autó Cupholders (Madár)
Megújítva

Autó Hullámvasút, a pohártartó Italok Nedvszívó Kerámia Alátétek a Parafa Bázis, Alkalmas Univerzális Autó Cupholders (Madár)

HUF 2817.00

Rendelhető

Készlet 2 db autó alátétekMinden hullámvasút intézkedések : 2.Van egy remek design oldalán, az autó alátétek könnyen eltávolítható.Anyaga : Kerámia+parafa bázis, védi az autót a kaparás de kár, hogy megakadályozza az autó pohártartó, száraz, tiszta.Kérjük, az intézkedés a méret az átmérő, a kocsi pohártartó a vásárlás előtt. 0 KOCKÁZAT : 100% pénz visszafizetési garancia, Ha elégedetlenek a termékek bármilyen okból 90 napon belül,kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a cserére vagy a vételár visszatérítésére. 0 kockázat, hogy a megrendelés most!!.Készlet 2 db autó alátétek.Minden hullámvasút intézkedések : 2.Van egy remek design oldalán, az autó alátétek könnyen eltávolítható.Anyaga : Kerámia+parafa bázis, védi az autót a kaparás de kár, hogy megakadályozza az autó pohártartó, száraz, tiszta.Kérjük, az intézkedés a méret az átmérő, a kocsi pohártartó a vásárlás előtt. 0 KOCKÁZAT : 100% pénz visszafizetési garancia, Ha elégedetlenek a termékek bármilyen okból 90 napon belül,kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a cserére vagy a vételár visszatérítésére. 0 kockázat, hogy a megrendelés most!!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak