Bling Rendszámtábla Keret, Elegáns díszdobozban Kézműves Crystal Premium Rozsdamentes Acél Rendszámtábla Keret a Nők (Fekete, 1 Csomag)
Megújítva

Bling Rendszámtábla Keret, Elegáns díszdobozban Kézműves Crystal Premium Rozsdamentes Acél Rendszámtábla Keret a Nők (Fekete, 1 Csomag)

HUF 0.67

Rendelhető

Csillogó pedig KáprázatosRozsdamentes acél keret.Univerzális alkalmas Usa vagy Kanada rendszám. ?[Kicsi, Gyönyörű Design]- Ez a rendszámtábla keret keskeny keret, amely nem foglal el túl sok helyet a kocsiban.Kicsi, aranyos, csillogó a nap, illetve éjszaka, így gyönyörű, szemet gyönyörködtető vezetés közben. ?[Nem Fedezi az Állam Neve]- Mérési 12.3", ez a tartós gyémánt rendszámtábla keret illeszkedik bármilyen szabványos U.Ez kifejezetten nem fedezi az állami nevek, ellentétben néhány más keretek. ?[Legjobb ünnep, ajándék]-Gyönyörű csillogó rendszámtábla keret, ideális autók, teherautók, vagy pótkocsik, csomagolt szépen a díj díszdobozban, valamint egy meleg ajándék a barátaim, a családom, a Karácsony, Születésnap. ?[Biztonságos, Vízálló]- A bling rendszámtábla keret speciális vegyes vízálló ragasztóval tartani a kristályok helyet, biztosítva azt, hogy ne essen le.A keret ellenáll autómosók, valamint az időjárási viszonyok fenntartása, a lustrousness több mint öt évig valódi üveg strassz. ?[Magas Minőségű Anyag]- Készült, magas minőségű rozsdamentes acél, krómozott tükör, ez a rendszámtábla keret nem fakulnak, vagy rozsda, könnyen illeszkedik az autók, teherautók, vagy pótkocsik. ?[Kicsi, Gyönyörű Design]- Ez a rendszámtábla keret keskeny keret, amely nem foglal el túl sok helyet a kocsiban.Kicsi, aranyos, csillogó a nap, illetve éjszaka, így gyönyörű, szemet gyönyörködtető vezetés közben. ?[Nem Fedezi az Állam Neve]- Mérési 12.3", ez a tartós gyémánt rendszámtábla keret illeszkedik bármilyen szabványos U.Ez kifejezetten nem fedezi az állami nevek, ellentétben néhány más keretek. ?[Legjobb ünnep, ajándék]-Gyönyörű csillogó rendszámtábla keret, ideális autók, teherautók, vagy pótkocsik, csomagolt szépen a díj díszdobozban, valamint egy meleg ajándék a barátaim, a családom, a Karácsony, Születésnap. ?[Biztonságos, Vízálló]- A bling rendszámtábla keret speciális vegyes vízálló ragasztóval tartani a kristályok helyet, biztosítva azt, hogy ne essen le.A keret ellenáll autómosók, valamint az időjárási viszonyok fenntartása, a lustrousness több mint öt évig valódi üveg strassz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak