LJHA xiejia cipősszekrény Tömör Fa Észak-Európa Egyszerű Dupla Réteg Háztartási cipősszekrény Két Szín Választható (Szín : Fekete)
Megújítva

LJHA xiejia cipősszekrény Tömör Fa Észak-Európa Egyszerű Dupla Réteg Háztartási cipősszekrény Két Szín Választható (Szín : Fekete)

HUF 12029.40

Rendelhető

★ cipő tárolására széklet : köztük több cipő tárolási helye, alatt található a párnázott ülés terület, könnyű fordítani, köszönhetően különböző méretű cipő, flip a két deszkát a fiókban lehet állítani, hogy távolítsa el a távolság ★ Cipő padon puha, kényelmes PU párna felső, akkor tegye a cipő, hogy üljön le, a sima felület lehetővé teszi, hogy tisztán, gyorsan, egyszerűen. ★ Az elem lapos csomagok, kell, hogy legyen önálló összeállított, részletes utasításokat, stabil, tartós, nem mérgező, környezetbarát. ★ Illik tartomány : Az egyszerű, modern megjelenés tökéletes, hogy megfeleljen a meglévő bútorok a szobában.Alkalmas elhelyezése a bejárat, folyosók, nappali vagy tornácok, amely jó megjelenés a haza tér-megtakarítás. ★ 100% - os pénz visszafizetési garancia.Ha elégedetlen vagy bármilyen okból követő 3 hónapon belül, akkor kapsz egy teljes visszatérítést. ★ Arról, logisztika : kezdjük a lehető leghamarabb, de külső tényezők miatt (éghajlat), lehet, hogy késik.kérjük, várjon türelmesen.Termék Név : Cipő rack Telepítési mód : állvány típus Színe besorolás : Fekete , Fehér, a taxi szállítható : Igen Telepítési utasításokat részletek : adja meg a telepítési utasításokat, biztosítja az egyszerű telepítés eszközök Stílus elhelyezése : a művészi stílus Bruttó tömeg : 4 kg Stílus : Északi További jellemzők : cserélhető Bútor szerkezete : vázszerkezet Anyaga : Fa Fa anyaga : nyírfa Strukturális Folyamat : Fa Hajó Fából készült szerkezet kézműves : tenon közös struktúra Az testreszabható : Nem használható : cipő Alkalmazható terület : nappali, fürdőszoba, haza, bejárat, stb. Csomagolás set : cipősszekrény*1 2. Kérjük, használja a nedves törölköző használat előtt Eltávolítja a felület finom sorja.A cipő anyaga rack nem tűzálló.Kérjük, kerülje a tűz forrása a használat során, valamint tároló. Amikor bútorok nem használt,első bozót, tiszta, száraz,majd helyezze el egy szellőztetett, száraz környezetben. Mert a kijelző különböző, a termék-van egy kis színe, kérjük érvényesül a kedves, köszönöm. Mivel a termékeket kézzel mért lesz 1-3 CM hibát, kérjük, érvényesül a kedves, köszönöm, hogy megértesz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak