Kötet Haj Klipek, 4/8db Root Klipek a Göndör Haj Mennyisége, Természetes Puha Kötet Haj Klipek a Gyökerek (4db, Rózsaszín)
Megújítva

Kötet Haj Klipek, 4/8db Root Klipek a Göndör Haj Mennyisége, Természetes Puha Kötet Haj Klipek a Gyökerek (4db, Rózsaszín)

HUF 5220.00

Rendelhető

【Könnyen Diy Frizurák】lehet, hogy a hajad több bolyhos, akkor rögzítse a frufru vagy gyökerek, vagy rögzítse, hogy a végén a haja, vagy más, megfelelő pozíciókat, könnyen teremt egy gyönyörű, puha, göndör frizura, valamint, hogy a megjelenés inkább bájos 【Divatos, Praktikus】Ezek a bang görgők hatékonyan tapad a haj, a klip meg tudják oldani a haj több, határozottan, nem könnyű leesni, már egy jó hővezetés hatás, a curling hatása lesz jobb, rugalmas tavasz, a klip egyszerű, hogy nyissa ki, majd zárja be. 【Gyors Haj Curling】A kötet roller klip, amely curl a gyökerek nélkül hajsütő vas, segítsen nekünk, hogy hozzon létre a stílusos fürtök, majd állítsa be azokat gyorsan a vonzóbb megjelenés. 【, Hogy A Haj Egészségesebb】Nélkül magas hőmérsékletű stílus, könnyen létrehozhat puha, göndör haj, elkerüljük a haj károsodását, valamint, hogy a szeretett frizura egészségesebb, majd gyorsabban. 【Felhasználás köre】Könnyű, kis méretű, könnyen hordozható a szabadban, akkor tegye ezt a hengert a táskájában, majd használja, hogy göndör a hajad, ha szükség van rá, hogy szebb kívül; akkor használhatja a kövér haj gyökere klip, mikor alkalmazása smink, arcpakolás, vagy manikűr, időt takarít meg, ha a kinevezések. 【Könnyen Diy Frizurák】lehet, hogy a hajad több bolyhos, akkor rögzítse a frufru vagy gyökerek, vagy rögzítse, hogy a végén a haja, vagy más, megfelelő pozíciókat, könnyen teremt egy gyönyörű, puha, göndör frizura, valamint, hogy a megjelenés inkább bájos. 【Divatos, Praktikus】Ezek a bang görgők hatékonyan tapad a haj, a klip meg tudják oldani a haj több, határozottan, nem könnyű leesni, már egy jó hővezetés hatás, a curling hatása lesz jobb, rugalmas tavasz, a klip egyszerű, hogy nyissa ki, majd zárja be. 【Gyors Haj Curling】A kötet roller klip, amely curl a gyökerek nélkül hajsütő vas, segítsen nekünk, hogy hozzon létre a stílusos fürtök, majd állítsa be azokat gyorsan a vonzóbb megjelenés. 【, Hogy A Haj Egészségesebb】Nélkül magas hőmérsékletű stílus, könnyen létrehozhat puha, göndör haj, elkerüljük a haj károsodását, valamint, hogy a szeretett frizura egészségesebb, majd gyorsabban.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak