Penn-Plax Korban-a-Mágia a Varázsló Vára Akvárium Dekoráció – Biztonságos Édesvízi, mind Sósvízi akváriumok – Extra Nagy – B.
Megújítva

Penn-Plax Korban-a-Mágia a Varázsló Vára Akvárium Dekoráció – Biztonságos Édesvízi, mind Sósvízi akváriumok – Extra Nagy – B.

HUF 3659.40

Rendelhető

FENSÉGES, VALAMINT MITIKUS : Adjunk néhány szeszélyes varázsa, s csoda, hogy az akvárium az Extra Nagy Varázsló Vára – B Rész Akvárium DekorációEz teljesen színes vízi díszt tartalmaz egy extra nagy, szürke kastély ült fel egy sziklás dombon, a bule kúp alakú tetők, tornyok, boltívekkel, meg a kő részleteket adnak reális érzem, a times a régi. 2 FÉL EGY EGÉSZ : Az Extra Nagy Varázsló várában Akvárium Dekoráció jön két darab : Része (típusszám = RRW9), illetve a B Rész (típusszám = RRW10).Kérjük, vegye figyelembe, hogy míg ez a 2 külön alkatrészek is rendelkezésre állnak eladó együtt, ez a lista csak a B. Rész KÉSZÜLT, BIZTONSÁGOS, TARTÓS, GYANTA : Az akvárium díszek ellenőrizni kell, hogy a hal a biztonság szem előtt.A felhasznált anyagok biztonságos, mind az édesvízi, mind sósvízi akváriumok.Ők is vonás egy erős alap, hogy tartja őket megalapozni a tartály.SZUPER EGYSZERŰ, HOGY TISZTA : helyezése Előtt a tartály, vagy mint ahogy végezze el a rendszeres karbantartás, egyszerűen töröld le, majd öblítsd le a dísz meleg vízzel.Soha ne használjon szappant, mint a maradék szappan részecskék árthat a hal.MÉRETEK : Teljes = 13" (W) x 9" (D) x 15.Kor-a-Magic bemutatja az Extra Nagy Varázsló várában B. Akvárium Dekoráció által PENN-PLAX.Adjunk hozzá néhány szeszélyes varázsa, s csoda, hogy az akvárium ezzel a teljesen részletes, akvárium dekoráció.Ez teljesen színes vízi díszt tartalmaz egy Extra nagy, szürke kastély ült fel egy sziklás dombon, a kék kúp alakú tetők, tornyok, boltívekkel, meg a kő részleteket adnak reális érzem, a times a régi.Ez a darab remek dísze, a tökéletes semmit varázslatosan témájú.A kis-és közepes hal könnyen úszni keresztül körül, ami nagyban csökkenti a stresszt unalom. 2 Fél egy Egész : Az Extra Nagy Varázsló várában Akvárium Dekoráció jön két darab : Része (típusszám = RRW9), illetve a B Rész (típusszám = RRW10) Kérjük, vegye figyelembe, hogy míg ezek a 2 különálló alkatrészek is rendelkezésre állnak eladó együtt, ez a lista csak a B. Rész Készült, Biztonságos, Tartós, Gyanta : Az akvárium díszek ellenőrizni kell, hogy a hal a biztonság szem előtt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak