Autó Biztonsági Öv Puha Váll Automatikus biztonsági Öv Fedezze Pad biztonsági Öv Akasztó Hátizsák Párna Takaró (Fekete 4DB)
Megújítva

Autó Biztonsági Öv Puha Váll Automatikus biztonsági Öv Fedezze Pad biztonsági Öv Akasztó Hátizsák Párna Takaró (Fekete 4DB)

HUF 2.33

Rendelhető

★【Kényelmesebb Vezetési Élmény】 : kiváló minőségű pamut bársony,rossz közérzet dörzsölés, irritáció, a biztonsági öv,az ön számára a legkényelmesebb, kényelmes vezetési élményt ★【Egyetemes Fit & Többcélú】 : A biztonsági öv kiterjed úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb típusú biztonsági övet, azt is fel lehet használni a hátizsák,vállán a táska,laptop táska,táska,pelenkázó,stb.Megvédi a váll, valamint csökkenti a nyomást a safetyseat öv vagy vállpánt a hátizsák. ★【Használata egyszerű, Tiszta】 : Könnyen telepíthető, majd gyorsan engedje fel keresztül tépőzáras,mosható, könnyen tisztítható. ★【Méret】 : 26x6.5cm (6,5 cm szélesség measued, amikor már köré a biztonsági övet). ★【100% vadonatúj, jó minőségű】. ★【Kényelmesebb Vezetési Élmény】 : kiváló minőségű pamut bársony,rossz közérzet dörzsölés, irritáció, a biztonsági öv,az ön számára a legkényelmesebb, kényelmes vezetési élményt. ★【Egyetemes Fit & Többcélú】 : A biztonsági öv kiterjed úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb típusú biztonsági övet, azt is fel lehet használni a hátizsák,vállán a táska,laptop táska,táska,pelenkázó,stb.Megvédi a váll, valamint csökkenti a nyomást a safetyseat öv vagy vállpánt a hátizsák. ★【Használata egyszerű, Tiszta】 : Könnyen telepíthető, majd gyorsan engedje fel keresztül tépőzáras,mosható, könnyen tisztítható. ★【Méret】 : 26x6.5cm (6,5 cm szélesség measued, amikor már köré a biztonsági övet). ★【100% vadonatúj, jó minőségű】. ★Főbb Jellemzők : 100% vadonatúj, jó minőségű, Készült pamut bársony, olyan puha, kényelmes, Könnyen tisztítható nem szín veszteség Puha, kényelmes pánt takarja párna autó vagy teherautó biztonsági öv, hátizsák, heveder, stb Könnyű telepíteni, majd gyorsan engedje fel keresztül tépőzáras védelme, a váll, valamint csökkenti a nyomást a safetyseat öv vagy vállpánt a hátizsák Kedves gyerekek, mind a felnőttek válltömés csak, egyéb kiegészítők nem tartalmazza ★Specifikáció : Anyag : Pamut bársony Méret : 26x6.5cm (6,5 cm szélesség measued, amikor már köré a biztonsági öv) Mennyiség : 4db/sok Szín : Fekete ★Megjegyzés : Kérjük, hogy az 1-3cm (0.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak