Zifengcer 20 DB Fekete Szatén Tartozó Fejpánt, a Lányok, a Nők Karácsonyi Egyszerű DIY Kézműves Fejpánt Vékony Műanyag Fejpánt a Nők(Fekete)
Megújítva

Zifengcer 20 DB Fekete Szatén Tartozó Fejpánt, a Lányok, a Nők Karácsonyi Egyszerű DIY Kézműves Fejpánt Vékony Műanyag Fejpánt a Nők(Fekete)

HUF 2.33

Rendelhető

?Csomag tartalma : 20 db fekete foltot fedezett hajpántElég mennyiség találkozó a különböző DIY követelmény, hogy személyre szabott hairband, hogy megosztotta barátaival, szeretni fogják ezt az ajándékot. ?Prémium Anyag : Zifengcer DIY fejpánt kiváló minőségű műanyag, szatén szövet, puha, kényelmes, tartós, rugalmas, nem törik könnyen, egy nagy ajándék magadnak, vagy a barátok. ?Különböző Tartományok Alkalmazása : Ezek a szatén DIY fejpánt lehet alkalmazni, hogy sokféle alkalmakra, mint a DIY ékszerek készítése, napi használata, fotózás, sport, balerina táncol fejét viselni, szülinapi buli, esküvő, Karácsony, cosplay, bál, stb. ?DIY Fejpánt Ellátás : ou adhat strasszos, művirág, nyomtatás ruhával vagy más vonzó eleme, hogy a saját stílusos haj tartozék.Vagy valami más stílusok barátaiddal is nem rossz ötlet. ?Ügyfélszolgálat : Zifengcer professzionális a haj kiegészítők,állunk szilárdan mögött a termékek,ha a kérdés arra vonatkozott, hogy ez a buli fejpánt,kérjük ossza meg velünk.Műszaki adatok : Anyag : szatén fedett Szín : fehér,fekete,vörös, Szélesség : 1 cm Mennyiség : 20 db Funkció : A szatén fejpánt vagy prefektus a craft and DIY otthon,létrehozhat az ideális hairbands.A színes fejpánt egyszerű tervezték, de ez egyezik számos alkalommal,napi visel.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak