Autó Ülés Utazási Öv Repülőgép, Baba Utazási Elengedhetetlen a Reptérre, Kisgyermek Carseat Poggyász Szíj, a Babakocsi, Cart.
Megújítva

Autó Ülés Utazási Öv Repülőgép, Baba Utazási Elengedhetetlen a Reptérre, Kisgyermek Carseat Poggyász Szíj, a Babakocsi, Cart.

HUF 1169.10

Rendelhető

【Baba Utazási Essentials - Autó biztonsági Öv】A gyerekülésben utaznak, öv biztonságosan megkötni carseats kerekes bőrönd, a gyerekülés heveder is kötni a többi csomaggal együtt, nem kell folytatni kisebb táskák, vagy poggyász a kezét, hozza ön kényelmét szolgálja, ha utazik, vagy egy repülőgép, a valós utazási kellékek számára 【Nylon Anyag, Erős, Tartós】Ez az autó ülés, csomagtér hevederek megmunkált a magas minőségű nylon anyag, amely a gyűrűk acél, erős csatok, a gyerekülésben utaznak, öv, ellenáll a nagy terhelés, hosszú ideig. 【Univerzális Méretű, széles Körben Használt】Az autó biztonsági öv 71" hosszú x 1.97" széles, alkalmas autós ülés, babakocsi, erősítők, szekerek, táskákat, csomagokat, táskákat, csomagokat a kerekek, stb. 【Szerkezet Továbbfejlesztett, a Cég pedig Nem Laza】A baba carseat övek elfogadja erősebb "H" csat szerkezet biztosítja, hogy a baba autósülés nem lazítsa miatt dudorok a használat során.A repülés sokkal biztonságosabb. 【Menteni, Időt, Pénz, Utazás Biztonságosabb】ezt a gyerekülésben utaznak, öv, ami meg tud menteni megvenni a drága autó ülés fuvarozók, babakocsi vagy autósülés táskák.az autó biztonsági öv használata egyszerű ment el a legtöbb időt, amikor kötözés, valamint az egészségügyi kisgyermek/csecsemő autóülések. 【Baba Utazási Essentials - Autó biztonsági Öv】A gyerekülésben utaznak, öv biztonságosan megkötni carseats kerekes bőrönd, a gyerekülés heveder is kötni a többi csomaggal együtt, nem kell folytatni kisebb táskák, vagy poggyász a kezét, hozza ön kényelmét szolgálja, ha utazik, vagy egy repülőgép, a valós utazási kellékek számára. 【Nylon Anyag, Erős, Tartós】Ez az autó ülés, csomagtér hevederek megmunkált a magas minőségű nylon anyag, amely a gyűrűk acél, erős csatok, a gyerekülésben utaznak, öv, ellenáll a nagy terhelés, hosszú ideig. 【Univerzális Méretű, széles Körben Használt】Az autó biztonsági öv 71" hosszú x 1.97" széles, alkalmas autós ülés, babakocsi, erősítők, szekerek, táskákat, csomagokat, táskákat, csomagokat a kerekek, stb. 【Szerkezet Továbbfejlesztett, a Cég pedig Nem Laza】A baba carseat övek elfogadja erősebb "H" csat szerkezet biztosítja, hogy a baba autósülés nem lazítsa miatt dudorok a használat során.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak