BBGS Vas esernyőtartó, Erkély, Egyszerű Fém Konzol, Tároló Állvány Összecsukható Esernyő/Hosszú nyelű Esernyője, a Drain
Megújítva

BBGS Vas esernyőtartó, Erkély, Egyszerű Fém Konzol, Tároló Állvány Összecsukható Esernyő/Hosszú nyelű Esernyője, a Drain

HUF 6733.80

Rendelhető

● Modern, divatos bútorok : Az egyedi hollow-ki minta design, elegáns forma, nagyon vonzó ● Többcélú : akkor tegye száraz, illetve vizes esernyő, a sétapálca meg a fal papír stb.- nem, ez is működhet, mint egy darab dekoráció. ● Extra tartozékok : kapsz egy csepegtető tálcát használni, hogy megakadályozzák a víz folyik ki, majd két kampó lóg hajtogatott esernyők. ● Jó kivitelezés : Ez a kiváló minőségű vas egy bevonatos kivitelben, amely lehetővé teszi, hogy ez a tétel, hogy korrózióálló.Az alsó négy csúszásgátló pad használják, hogy megvédje emelet. ● Illik bármilyen dekoráció : Mivel a időtlen design, ez a tartóba helyezhető minden szobában illeszkedik bármilyen stílusban. ● Modern, divatos bútorok : Az egyedi hollow-ki minta design, elegáns forma, nagyon vonzó. ● Többcélú : akkor tegye száraz, illetve vizes esernyő, a sétapálca meg a fal papír stb.- nem, ez is működhet, mint egy darab dekoráció. ● Extra tartozékok : kapsz egy csepegtető tálcát használni, hogy megakadályozzák a víz folyik ki, majd két kampó lóg hajtogatott esernyők. ● Jó kivitelezés : Ez a kiváló minőségű vas egy bevonatos kivitelben, amely lehetővé teszi, hogy ez a tétel, hogy korrózióálló.Az alsó négy csúszásgátló pad használják, hogy megvédje emelet. ● Illik bármilyen dekoráció : Mivel a időtlen design, ez a tartóba helyezhető minden szobában illeszkedik bármilyen stílusban. ✿ Leírás : A esernyőtartó, hogy a vas.Akkor tegye a sarkokban, vagy a bejárat hozzáadása nélkül rendetlenséget, hogy otthon vagy az irodában.Ez a gyakorlati szemet gyönyörködtető esernyőtartó, nincs szükség többé, hogy sehol egy esernyőt, ha esik, vagy a család dobd a vizes esernyő mindenhol, mikor ér haza a szabadtéri.Ez csak a dekoráció, amely segít, hogy egy szervezett otthon, egy kényelmes életet.✿ Specifikáció : Termék neve : Esernyő stand Material : Iron Process : statikus festék process Color : Fekete , Arany , brown Product Méret : 30 x 15 x 70 cm, 11.6 inches Package Tartalma : 1 * esernyő tároló rack Use helyszín : otthoni, vállalati, előszoba, hotel, stb. Ebben a boltban csak eladja esernyő áll, ez nem tartalmazza a más items2.

A javaslat jellemzői

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
Black , Gold , brown
Product Dimension:
30 x 15 x 70 cm, 11.8 x 5.9 x 27.6 inches
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Vevők, ahogy választanak