Fekete ABS Kerek Alátét 12mm Hossz, OD 7mm, ID 3.2 mm, Nem Menetes, Alkalmas M3 Csavarok Hardver Távtartó Konzol, Műanyag - (50 Db)
Megújítva

Fekete ABS Kerek Alátét 12mm Hossz, OD 7mm, ID 3.2 mm, Nem Menetes, Alkalmas M3 Csavarok Hardver Távtartó Konzol, Műanyag - (50 Db)

HUF 809.10

Rendelhető

【Neve】 : Fekete nylon kerek tömítés, hossza 7mm 【Méret】Hosszúság : 12mm/0.47 inch nélkül szál.Belső átmérő : 3,2 mm/0.13 inch, külső átmérő : 7 mm/0. 【Funkciók] hőszigetelt ABS, stabil, megbízható, könnyen telepíthető, illetve tartós.Szemben a fém tömítések, ez a tömítés előnye.Vannak könnyebb, nem fognak rozsdát, korróziót, vagy viseljen az idő múlásával, valamint a szintén széles körben használt elektromos termékek.Ezek a kerek alátét nincs szál clearance, az M3-as csavarral. 【】 Alkalmazás Elfogadása a design a köztes partíciós tábla, meg lehet tartani a magassága a tanács következetes, valamint megakadályozza, hogy az ízületi hajlítás, csavarás, meg a rövidzárlatot.Alkalmas a 3 D-s nyomtatók, konnektorok, TV fali tartók, plugboards, robotok, herék, FPVs, kioldó zár, quadcopters, számítógépek, stb. 【Csomag tartalma】50 x fekete nylon kerek párna, itt vannak a 90 napos kockázat nélküli pénz-visszafizetési garancia. 【Neve】 : Fekete nylon kerek tömítés, hossza 7mm. 【Méret】Hosszúság : 12mm/0.47 inch nélkül szál.Belső átmérő : 3,2 mm/0.13 inch, külső átmérő : 7 mm/0. 【Funkciók] hőszigetelt ABS, stabil, megbízható, könnyen telepíthető, illetve tartós.Szemben a fém tömítések, ez a tömítés előnye.Vannak könnyebb, nem fognak rozsdát, korróziót, vagy viseljen az idő múlásával, valamint a szintén széles körben használt elektromos termékek.Ezek a kerek alátét nincs szál clearance, az M3-as csavarral. 【】 Alkalmazás Elfogadása a design a köztes partíciós tábla, meg lehet tartani a magassága a tanács következetes, valamint megakadályozza, hogy az ízületi hajlítás, csavarás, meg a rövidzárlatot.Alkalmas a 3 D-s nyomtatók, konnektorok, TV fali tartók, plugboards, robotok, herék, FPVs, kioldó zár, quadcopters, számítógépek, stb. 【Csomag tartalma】50 x fekete nylon kerek párna, itt vannak a 90 napos kockázat nélküli pénz-visszafizetési garancia.A termék Leírása : Méret : Hossz 12mm kerek tömítés Jellemzők : hőszigetelt ABS, stabil, megbízható, könnyen telepíthető, illetve tartós.Szemben a fém tömítések, ez a tömítés előnye.Vannak könnyebb, nem rozsdás, nem törékeny, valamint a szintén széles körben használt elektromos termékek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak